CH Poli a transferat doi handbaliști de perspectivă

leordean-grigoras

CH Poli își continuă campania de transferuri. Alb-violeții au oficializat sosirile a doi handbaliști tineri, de mare perspectivă. E vorba despre interul dreapta Demis Grigoraș, venit de la defuncta CS Caraș-Severin, și de Călin Leordean, cel ce anul trecut a jucat pentru Minaur Baia Mare.

CH Poli își propune atacarea cupelor europene în sezonul viitor, iar pentru îndeplinirea acestui obiectiv, conducerea a întreprins o campanie de transferuri fără precedent în ultimii ani. După sosirile lui Cristian Fenici, Andrei Păiuș, Alexandru Irimescu, Zlatko Daskaloski și Florin Ciubotaru – transferuri anunțate încă de acum o lună – , gruparea alb-violetă a mai oficializat două mutări.

grigorasDemis Grigoraș evoluează pe postul de inter dreapta și provine de la CS Caraș-Severin, club care a închis obloanele săptămâna trecută, atunci când Consiliul Județean a anunțat că nu mai poate susține financiar echipa. Originar din Vaslui, handbalistul ce va împlini 21 de ani la începutul săptămânii viitoare s-a remarcat în ultimii ani la Reșița, fiind deja un obișnuit al loturilor naționale.

leordeanCălin Leordean a împlinit 21 de ani săptămâna trecută și vine la Timișoara pentru a acoperi postul de extremă dreapta. În sezonul trecut, a evoluat la Minaur Baia Mare, reușind să înscrie 35 de goluri pentru fosta campioană a României. În trecut, el a mai îmbrăcat tricoul Bucovinei Suceava.

CH Poli se va reuni în noua formulă pe 7 iulie, sub comanda lui Constantin Ștefan.

About Gabriel Toth

Leave a Reply