CH Poli, fără antrenor înaintea duelului cu HC Vaslui

Constantin Stefan antrenor CH Politehinca Timisoara (1)CH Poli a decis astăzi, de comun acord, încetarea colaborării cu antrenorul Constantin Ștefan. Rezultatele nesatisfăcătoare din campionat, precum și ratarea calificării în Final Four-ul Cupei României, în fața lui HCM Constanța, au determinat conducerea să încerce un șoc la echipă înaintea ultimei părți a campionatului. Ștefan o preluase pe CH Poli în vara anului 2013.

Mariajul dintre CH Poli și Constantin Ștefan a luat sfârșit după aproape 18 luni. Tehnicianul care mai trecuse în cariera sa, printre altele, la Dinamo, HCM Constanța și HC Odorhei a plătit tribut parcursului oscilant al echipei (și) din acest sezon, în care și nivelul investițiilor a crescut, odată cu pretențiile. La mijloc de februarie, CH Poli e eliminată din Cupa României și are perspective incerte în ceea ce privește accederea în play-off.

Constantin Ștefan, care a preluat echipa timișoreană în vara anului 2013, a înresigrat un bilanț negativ în aproape un sezon și jumătate la timonă. În cele 48 de meciuri oficiale disputate de „studenți” cu Ștefan pe bancă, s-au reușit 17 victorii, două remize și 29 de înfrângeri.

Până la numirea unui nou antrenor, CH Poli va fi condusă, temporar, de vicepreședintele Dan Dumitru și antrenorul secund Sorin Sărăndan. Una dintre variantele studiate de conducerea clubului bănățean e sârbul Nedeljko Vuckovic, antrenor la care s-a mai apelat și în alte situații atunci când „corabia” începuse să ia apă.

Cu un cuplu de antrenori interimari pe bancă, CH Poli așteaptă vizita nou-promovatei HC Vaslui. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 17, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply