Carpo și Fercu, anunțați titulari contra Georgiei


La fel ca și în celelalte patru întâlnri din Cupa Europeană a Națiunilor, RCM Timișoara va avea doi reprezentanți în primul XV al României și sâmbătă, în disputa de pe „Arcul de Triumf” cu Georgia. Selecționerul Lynn Howells va începe meciul cu Daniel Carpo și Cătălin Fercu încă din primul minut, cei doi fiind titulari constanți în reprezentativa „stejarilor” în 2013.

Naționala României va disputa sâmbătă „finala” Cupei Europene a Națiunilor, în compania Georgiei. Cum ambele formații au înregistrat doar victorii în precedentele dispute, echipa care se va impune sâmbătă, pe stadionul „Arcul de Triumf” din București, va fi declarată și câștigătoare a ediției 2013.

Selecționerul „stejarilor”, Lynn Howells, a apelat tot la patru rugbyști de la campioana RCM Timișoara, așa cum a făcut-o și la celelalte patru întâlniri din CEN. Daniel Carpo și Cătălin Fercu au fost anunțați titulari în confruntarea cu gruzinii, în vreme ce Eugen Căpățână și Horațiu Pungea vor începe meciul de pe banca de rezerve.

Partida România – Georgia, din ultima etapă a CEN 2013, se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 15, și va putea fi urmărită pe TVR 1 și TVR HD, dar și online, pe rugbytv.ro.

About Gabriel Toth

Leave a Reply