BCM Danzio, favorită în duelul cu Rapid


BCM Danzio primește sâmbătă vizita formației Rapid București, pe care a învins-o în toate cele trei întâlniri directe din acest sezon. Gruparea timișoreană vine după un succes important în ecuația luptei pentru play-off, împotriva formației din Craiova.

BCM Danzio e favorită, conform calculelor hârtiei, în meciul de sâmbătă, cu Rapid București. „Panterele roz” s-au mai întâlnit de trei ori cu trupa din Giulești în acest sezon, câștigând de fiecare dată. În primul tur al Cupei României, timișorencele s-au impus în „dubla” din sala „Rapid”, pentru ca în turul Ligii Naționale să se impună, cu oarecare emoții, în aceeași sală, scor 96-87.

Rapidul ocupă locul 12 în clasamentul Ligii Naționale înaintea acestei etape, cu trei victorii acumulate, ultima obținută chiar runda trecută, pe terenul codașei Universitatea CSM Oradea. BCM Danzio abordează partida contra grupării bucureștene cu tot lotul valid, staff-ul tehnic al timișorencelor dorindu-și, în primul rând, un meci lipsit de accidentări, în perspectiva duelurilor mult mai dificile din rundele viitoare.

Partida BCM Danzio – Rapid București se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 13.30, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply