ASU Politehnica primește vizita „lanternei” Auto

auto-poliASU Politehnica revine sâmbătă pe „Știința” pentru cel mai dezechilibrat duel al campionatului, dacă e să ne ghidăm strict după clasament. Alb-violeții, liderii detașați ai campionatului, primesc vizita „lanternei roșii”, Auto Timișoara. O eventuală relaxare a elevilor lui Sorin Brîndescu, după succesul răsunător cu Ripensia, ar putea fi însă cu adevărat periculos. Mai ales că, în această primăvară, trupa din Freidorf, preluată de Andrei Militaru, a început să „pâlpâie”.

ASU Politehnica își propune să păstreze distanța de patru puncte față de Ripensia, stabilită sâmbăta trecută, în urma duelului direct. Conform clasamentului, alb-violeții n-ar avea de ce să își facă griji în fața ultimei clasate, Auto, care în întreg turul de campionat a agonisit un singur punct. Totuși, în sezonul de primăvară, în Freidorf se joacă cu totul altceva, formația preluată în pauza competițională de Andrei Militaru triplându-și zestrea de puncte în primele două etape.

În tur, ASU Politehnica înregistra cel mai clar succes din acest sezon pe terenul din Freidorf, un neverosimil 7-1. Rezultatul final nu lasă loc de prea multe comentarii, dar cei ce au asistat la meciul din 23 august își amintesc că diferența astronomică s-a conturat abia în repriza secundă. Până la pauză, alb-violeții au fost permanent în căutări, nereușind să spargă defensiva disciplinată a „mecanicilor” decât în minutul 40, prin Ghinescu. La pauză avea să fie însă 1-1, Negru marcând cu capul, în minutul 43, la singura acțiune de poartă a gazdelor. După pauză, golurile au început să curgă cu un ritm amețitor în poarta lui Ilie. Au marcat Iorgovan – „triplă”, Ilie, Popoviciu și Gălan.

Meciul dintre ASU Politehnica și Auto Timișoara se va desfășura sâmbătă, de la ora 16, pe terenul „Știința”. Pentru acest joc, AJF a delegat o brigadă din Lugoj, cu Flavius Grozoni la centru, asistat de Alin Stănuț și Flavius Ciorogar. Observatori vor fi Ioan Lazăr, de asemenea din Lugoj, și Gheorghe Medișan din Timișoara.

În cadrul rundei cu numărul 20, programată integral sâmbătă, se mai joacă următoarele meciuri:

Ora 11
Progresul Gătaia – Arsenal Flacăra Făget
Voința Mașloc – AS Peciu Nou
Unirea Sânnicolau Mare – Ripensia Timișoara
CS Giroc – AS Murani
Timișul Șag – CFR Timișoara
Ora 16
Cocoșul Orțișoara – CS Ghiroda
Pobeda Dudeștii Vechi – Marcel Băban Jimbolia
Progresul Racovița – CS Dumbrăvița

About Gabriel Toth

Leave a Reply