ASU Politehnica a pornit spre Bekescsaba! 21 de jucători prezenţi în lotul nou-promovatei

13450958_1057982157619579_7775592230978475921_nASU Politehnica a pornit în această dimineaţă spre Bekescsaba, localitatea în care jucătorii nou-promovatei în eşalonul secund vor fi cantonaţi până pe 10 iulie. În lotul alb-violeţilor figurează 21 de jucători, după ce ieri s-a renunţat la Flavius Vlădia, în urma unor postări jignitoare pe care fotbalistul le-a publicat în ultimii ani pe Facebook.

ASU Politehnica a renunţat ieri la mijlocaşul Flavius Vlădia, un jucător pe care Sorin Brîndescu l-a anunţat iniţial în lotul pentru cantonamentul de la Bekescsaba. Mijlocaşul care a evoluat în ultimele sezoane la CSM Lugoj s-a remarcat în ultimii ani printr-o serie de postări pe profilul său de Facebook, considerate jignitoare la adresa clubului alb-violet. Câţiva suporteri s-au sesizat pe Forumul Druckeria de derapajele fotbalistului ce a mai evoluat la CFR Simeria şi Auto Timişoara, iar conducerea a considerat că se impune încetarea colaborării.

Flavius Vlădia şi-a găsit deja echipă, el fiind anunţat ca noul jucător al Performanţei Ighiu. Fostul jucător al Lugojului devine astfel al şaselea transfer din această vară al formaţiei din judeţul Alba, care îşi propune pentru viitorul sezon promovarea în Liga a II-a.

Fotbaliştii lui ASU Politehnica au pornit în această dimineaţă spre Bekescsaba, din faţa Bazei 2. În lot se află, aşadar, 21 de jucători, plus Marius Marin şi Patrick Peter, care nu vor figura în lotul pentru viitorul sezon, dar vor efectua pregătirea centralizată cu alb-violeţii. Se aşteaptă în continuare rezolvarea situaţiei fundaşului dreapta Radu Motreanu, de la ACS Poli, însă nu sunt excluse nici alte nume noi în zilele viitoare în efectivul polist.

ASU Politehnica va disputa primul amical al verii marţi, în compania echipei Bekescsaba II, care evoluează înm eşalonul al treilea al Ungariei. Meciul e programat la ora 18.30, ora României.

About Gabriel Toth

Leave a Reply