ASU Politehnica, pe ultima sută de metri! Serie de trei meciuri dificile pentru alb-violeți

DSC_1428 (Medium)Cursa se apropie de sfârșit pentru ASU Politehnica. Linia de sosire începe să se zărească pentru gruparea alb-violetă, care e desprinsă de pluton, dar mai are de trecut cu bine peste cinci obstacole până la victoria finală. Primele trei se anunță și cele mai dificile, elevii lui Sorin Brîndescu urmând a înfrunta Unirea Sânnicolau Mare, Cocoșul Orțișoara și Voința Mașloc, formații ce s-au dovedit a fi incomode chiar și pentru echipele cu pretenții în acest sezon.

Primul hop important din acest final de campionat pentru ASU Politehnica va fi sâmbătă, atunci când alb-violeții se vor deplasa la Sânnicolau Mare, pentru duelul cu Unirea, ce va începe la ora 11. Un duel dificil, în condițiile în care trupa de pe Aranca beneficiază de un lot experimentat pentru acest nivel, beneficiind din retur și de serviciile lui Daniel Telecican (revenit din Austria) și Andrei Cărpinișan, întors la matcă după doi ani petrecuți la Ripensia.

După meciul de la Sânnicolau Mare, timișorenii vor evolua pe teren propriu în fața ultimei echipe care le-a smuls puncte în acest sezon, Cocoșul Orțișoara. În tur, scorul a fost egal, 0-0. Meciul cu trupa lui Ghiță Chimiuc se va juca în devans, miercurea viitoare, de la ora 18, pe „Știința”.

Mai apoi, în runda cu numărul 32, ASU Politehnica va evolua pe stadionul „CFR” în compania Voinței Mașloc, una dintre formațiile cu cea mai solidă defensivă din campionat și care îl are în lot, printre alții și pe al doilea golgheter al campionatului, Lucian Stoica.

„Nu vreau să glumin. Au mai rămas cinci etape din acest campionat, iar pentru noi urmează un calup de trei meciuri foarte grele, pentru care trebuie să ne pregătim foarte bine. Nu dorim să ne împiedicăm în acest final de sezon. Încă nu e gata campionatul. Chiar dacă până acum am câștigat toate meciurile din retur, partidele cu Sânnicolau Mare, Orțișoara și Mașloc sunt foarte dificile. Trebuie să ne pregătim la fel de bine, să rămânem modești și serioși”, a spus antrenorul alb-violeților, Sorin Brîndescu, despre dificultatea partidelor pe care echipa le are programate în luna mai.

Între aceste trei meciuri de campionat, se intercalează și semifinala de Cupa României, în care ASU Politehnica se va reîntâlni cu Ripensia, principala rivală din Liga a IV-a. Partida va avea loc miercuri, 27 mai, însă locația nu a fost momentan stabilită.

About Gabriel Toth

Leave a Reply