ASU Politehnica își dispută următoarele meciuri vineri și joi

DSC_7845 (Medium)Sărbătorile Pascale au determinat modificarea programului în Liga a IV-a Timiș – parțial în etapa a 23-a și complet în runda a 24-a. Astfel, partida dintre CS Dumbrăvița și ASU Politehnica va avea loc vineri, de la ora 17, deși alb-verzii joacă de regulă duminică pe teren propriu. De asemenea, etapa a 24-a, cea de Paște, se va disputa integral joi, 9 aprilie, de la ora 17.

La sfârșitul acestei săptămâni, în Liga a IV-a Timiș se va juca doar în zilele de vineri și sâmbătă. Asta în condițiile în care ambele formații care au ales ca zi de disputare a meciurilor de pe teren propriu duminica vor juca acasă.

CS Dumbrăvița, ocupanta locului 3 în clasament, a solicitat disputarea derby-ului cu ASU Politehnica vineri, cu începere de la ora 17. Iar asta deoarece duminică sunt Floriile ortodoxe, dar și Paștele catolic, iar această confesiune religioasă are o pondere mare în rândul populației din comună. De asemenea, AS Murani va juca partida contra Cocoșului Orțișoara sâmbătă după-amiază. Să mai precizăm că începând cu runda din weekend, Ripensia își va disputa meciurile de pe teren propriu pe fostul teren „Tehnomet”, din Ciarda Roșie.

Iată programul etapei a XXIII-a:

Vineri, ora 17
CS Dumbrăvița – ASU Politehnica
Marcel Băban Jimbolia – Unirea Sânnicolau Mare

Sâmbătă, ora 11
Timișul Șag – Pobeda Dudeștii Vechi
CFR Timișoara – CS Giroc
Auto Timișoara – Voința Mașloc
Ripensia Timișoara – Flacăra Făget
CS Ghiroda – AS Peciu Nou

Sâmbătă, ora 17
Progresul Racovița – Progresul Gătaia
AS Murani – Cocoșul Orțișoara

În plus, runda cu numărul 24 se va disputa în totalitate joi, 9 aprilie, de la ora 17. În acea etapă, e programat derby-ul timișorean dintre ASU Politehnica și CFR, ce va avea loc pe arena „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply