ASU Politehnica învinge Dumbrăvița la scor de forfait

DSCF0013ASU Politehnica și-a învins astăzi colega de campionat, CS Dumbrăvița, cu 3-0, la capătul unui meci alert, în ciuda vremii geroase. Cu toate acestea, managerul Sorin Brîndescu nu se declară mulțumit de prestația elevilor săi, care nu au respectat în totalitate sarcinile trasate pentru acest test.

Două ocupante ale podiumului din Liga a IV-a Timiș și-au dat întâlnire în această după-amiază pe fostul teren „Guban” din incinta Bazei 2. Temperatura scăzută și terenul greoi părea a fi un impediment în jocul celor două echipe. Cu toate acestea, cel puțin în prima repriză, în care atât alb-violeții, cât și alb-verzii și-au aliniat garniturile de bază (sau mai omogene), jocul a fost cursiv, cu faze la ambele porți.

În prima parte, drumul spre gol l-au găsit „studenții”. În minutul 37, Filimon a executat un corner de pe partea dreaptă, iar fundașul Gavriluță, marcat prea lejer de apărarea Dumbrăviței, a marcat cu capul.

În partea a doua, ambele formații au rlat întreg lotul, trupa lui Florin Macavei pierzând la capitolul experiență. În schimb, cei veniți de pe bancă la ASU Politehnica stau bine la acest capitol, ume precum Naidin, Mera sau Crișan aducând consistență în joc. N-au mai căzut însă goluri decât pe final. În minutul 83, Crișan a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată de Feraru. În fine, la ultima fază a jocului, Budur a marcat cu capul, după un corner executat de Naidin.

ASU Politehnica (manager Sorin Brîndescu): Rogojină – Contescu, Gavriluță, Gălan, Taub – Vucea, Rebenciuc, Filimon, Damian – Tulcan, Ilie. Au mai intrat Maranescu, Naidin, Budur, Făgețan, Crișan, Mera, Feraru, Rus, Popoviciu, Voin.

CS Dumbrăvița (antrenor Florin Macavei): A. Miklos – Rosenblum, Demian, Ștreangă, Mihălceanu – Todor, Opriș, Corlățeanu, M. Călin – Z. Kovacs, Vlăduți. Au mai intrat R. Miklos – Giurgiu, Șofronea, Șurpanu, Mura, Topriceanu și Berecki.

„Dumbrăvița e o echipă bună a Diviziei D. Noi am început mai timid jocul, am avut și niște sarcini pe fază ofensivă, pe care nu le-am respectat în totalitate. Nici n-am apucat foarte mult să lucrăm la faza defensivă. Sperăm ca până la începutul campionatului să punem și aceste lucruri la punct”, a declarat la final managerul lui ASU Politehnica, Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica va disputa următorul amical sâmbătă, de la ora 11, la Timișoara, cu divizionara secundă FC Caransebeș. În caz de vreme favorabilă, fără precipitații, jocul se va disputa pe „Știința”, iar în caz contrar el va avea loc tot pe terenul de la Baza 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply