ASU Poli revine pe „Știința”: „Orice ar fi, să terminăm cu fruntea sus”

asu topolovat
ASU Poli va evolua din nou pe teren propriu după aproape o lună. Din 12 mai, de la victoria cu 7-1 în fața celor de la AS Boldur, alb-violeții n-au mai pășit pe gazonul de pe „Știința”, acolo unde duminică va poposi ocupanta locului 7 din seria a III-a, Avântul Topolovățu Mare.

A trecut aproape o lună de când suporterii alb-violeți nu și-au mai văzut favoriții evoluând la Timișoara. După succesul categoric cu AS Boldur, din 12 mai, ASU Poli a disputat două deplasări, iar în etapa în care ar fi trebuit să joace acasă a stat, din cauza retragerii celor de la Juventus Pișchia. Jucătorii pregătiți de Paul Codrea și Antonio Foale vor primi duminică vizita celor de la Avântul Topolovățu Mare, formație recunoscută drept una incomodă.

Directorul tehnic al echipei timișorene, Antonio Foale, speră să nu mai retrăiască emoțiile din meciul tur, atunci când elevii săi au intrat relaxați pe teren, având apoi mult de tras pentru o victorie cu 3-0, la care au contribuit Marchiș, cu două reușite, și Nicolaie.

„Sincer, mă aștept la o victorie. Suntem conștienți că ne așteaptă un meci ceva mai dificil, având în vedere meciul din tur, în care deși am câștigat cu 3-0, ne-au pus ceva probleme. Dar oricum, nu ne putem gândi la altceva decât la o nouă victorie duminică”, ne-a declarat Antonio Foale.

Staff-ul tehnic încearcă să îi țină în continuare în priză pe jucători pentru ultimele trei etape rămase din acest campionat, asta deși soarta primului loc e în mare măsură pecetluită. „Încercăm să îi ținem motivați pe băieți, deoarece avem de terminat un drum și vrem să îl parcurgem până la capăt. Orice ar fi, trebuie să terminăm cu fruntea sus”, ne-a mai spus Foale.

Partida dintre ASU Poli și Avântul Topolovățu Mare va avea loc duminică, de la ora 19, pe „Știința”. Meciul va fi condus de la centru de Flavius Roșu, ajutat la cele două tușe de Raul Ghiciulescu și Costin Zamfirescu. Observatori au fost delegați Cornel Bălănescu și Gheorghe Medișan.

About Gabriel Toth

Leave a Reply