Antrenament cu public pentru RCM Timișoara: 110-0 cu Știința Petroșani

frontRCM Timișoara a predat o lecție deschisă de rugby miercuri după-amiază, pe stadionul din Ronaț. Având în față un adversar net inferior, divizionara secundă Știința Petroșani, galben-albaștrii au marcat nu mai puțin de 16 eseuri, oprind tabela la un astronomic 110-0.

RCM Timișoara a câștigat fără emoții primul joc din faza de toamnă a Cupei României. Elevii lui Grainger Heikell au dispus de Știința Petroșani cu 110-0, la capătul unui meci în care au înscris 16 eseuri, Gabriel Conache transformând 15 dintre acestea. La pauză, scorul era de 49-0 în favoarea bănățenilor, iar arbitrul de centru a oprit partida înaintea expirării celor 80 de minute.

Marcatorii celor 16 eseuri au fost Malupo – 2, Shennan – 2 şi Tangimana, Căpăţână, Rose, Manasa, Umaga, Morisson, Popârlan, Burcea, Calafeteanu, Moala, Lemnaru şi Mariş.

De remarcat faptul că, la începutul meciului, centralul Răduță s-a accidentat, locul său fiind luat de unul dintre liniori, Florin Bonea. Acesta din urmă a avut un înlocuitor-surpriză: nimeni altul decât proaspătul component al echipei londoneze Saracens, Cătălin Fercu.

RCM Timișoara și Știința Petroșani se vor reîntâlni la mijlocul săptămânii viitoare, în manșa retur a „dublei” din Grupa Transilvania a Cupei României. Partida se va desfășura tot pe terenul „Gheorghe Rășcanu”.

„Presupun că îi putem spune antrenament, cu tot respectul pentru formația din Petroșani. Ei au venit, au jucat, nu s-au dat bătuți și îi apreciem pentru asta. Am făcut multe lucruri bune, dar sunt și altele care trebuie îmbunătățite, dar  per total sunt mulțumit. Am aplicat câteva scheme noi și am mai și improvizat. Au fost câteva erori, am mai scăpat și mingea”, a concluzionat, la final, antrenorul timișorenilor, Grainger Heikell.

About Gabriel Toth

Leave a Reply