ACS Poli vânează 3 puncte și în Trivale

poli_uta_-0001 (Small)
ACS Poli se află în căutarea celei de-a patra victorii consecutive, una ce i-ar putea consolida poziția de lider ocupată înaintea acestei etape. Alb-negrii vor evolua miercuri pe terenul celor de la FC Argeș, una dintre grupările imprevizibile din B2.

După un start șovăielnic de retur, ACS Poli pare să fi revenit pe linia de plutire. Elevii lui Valentin Velcea au obținut maximum de puncte în ultimele trei etape, în care au înregistrat și un golaveraj de 7-0 și privesc cu încredere spre partida programată miercuri după-amiază, pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești.

„Avem o situație bună în momentul de față, dar suntem obligați să facem diferența la Pitești. Cred că suntem pe un drum bun din toate punctele de vedere, fizic, tehnic și psihic, iar toate cumulate dau un rezultat bun, așa cum s-a văzut și în meciul cu Vâlcea. Ne așteaptă o nouă etapă importantă, ce ar putea clarifica în mare măsură promovarea, și care trebuie să ne prindă pregătiți pentru a obține cele trei puncte”, a declarat Velcea.

Antrenorul alb-negrilor speră ca elevii săi să nu se culce pe o ureche după seria de rezultate pozitive din ultima vreme. „Aș vrea să cred că am găsit un echilibru și am depășit perioada psihică dificilă. Sper să nu trecem însă în cealaltă extremă, cea a relaxării mentale. Eu consider că jucătorii sunt stăpâni pe sine, acest grup mai are multe de spus în fotbal, dar asta nu se poate decât printr-o atitudine pozitivă”, a afirmat Velcea.

Pentru jocul de la Pitești, sunt incerți Marco Enciu, care își revine însă încetul cu încetul după accidentare, dar și Florin Nanu, cu ușoare probleme medicale în urma jocului de vineri, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Valentin Velcea apreciază Argeșul ca fiind o echipă interesantă a ligii secunde, care trebuie luată în serios în primul rând datorită tradiției. „Am și uitat egalul cu Argeșul din tur. oricum, e o echipă interesantă a ligii secunde, care oscilează evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite. E în primul rând o echipă de mare tradiție în fotbalul românesc, care de-a lungul anilor a dat numeroase talente incontestabile”, a mai spus Velcea.

Partida FC Argeș Pitești – ACS Poli Timișoara se va disputa miercuri, de la ora 18.

About Gabriel Toth

Leave a Reply