ACS Poli caută soluții pentru atac


ACS Poli e în căutare de atacanți. După ce Andrei Zăgrean a declinat oferta clubului alb-negru, la antrenamentul din această dimineață s-au prezentat doi jucători ce ar putea consitui soluții pentru acest compartiment: argentinianul Aldo Suarez și Voicu Florea.

Cei doi jucători vor fi testați mâine, în amicalul pe care ACS Poli îl va disputa, cu începere de la ora 10, în fața divizionarei C, Vulturii Lugoj.

Voicu Florea are 27 de ani și e un produs al Gloriei Bistrița. A fost solicitat de Valentin Velcea, care îl cunoaște încă de pe vremea când activa la gruparea prezidată de Jean Pădureanu. De-a lungul carierei, Florea a mai trecut pe la FC Snagov, FC Bihor, Farul Constanța și Unirea Alba Iulia, pentru care a bifat 10 meciuri în ultima ediție a Ligii a II-a.

„Am fost coleg cu Vali Velcea pe când juca la Gloria Bistrița. Am vorbit cu dânsul, m-am antrenat astăzi, dar încă n-am semnat. Vom vedea mâine, după meciul amical. Momentan nu mi-am făcut o impresie despre echipă, e abia prima zi. Eu în general joc mijlocaș de bandă, dar mâine am înțeles că voi juca atacant. Eu sper să rămân, dar până acolo trebuie să demonstrez și să fiu dorit”, a declarat Voicu Florea, după primul său antrenament cu ACS Poli.

Argentinianul Aldo Alexander Suarez va împlini 22 de ani la 5 septembrie. Atacantul sud-american a fost lansat de Lanus, în ultimii doi ani evoluând la gruparea greacă de primă ligă Atromitos. După spusele sale, în acest moment se află la 75% din potențialul său fizic.

„Vin după un drum lung, sunt foarte obosit, iar aici, la Timișoara, e extrem de cald. Știu că echipa din Timișoara a jucat în prima ligă și a pățit la fel ca și River Plate. Îmi plac condițiile de aici. Știu despre campionatul românesc de când juca Fabbiani aici, e un campionat bun și se poate ajunge în Europa de aici”, a declarat Suarez.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply