A început exodul: Poli a dat într-o zi cinci jucători la Chiajna

Poli se scufundă văzând cu ochii, iar jucătorii părăsesc unul câte unul corabia. Primul „val” consistent de plecări s-a consemnat ieri, când cinci jucători bănățeni au semnat cu Concordia Chiajna.

Staff-ul tehnic al ilfovenilor, reprezentat de Ilie Stan și Petre Marin, a fost prezent la ultimul meci al sezonului, cu CSM Rm. Vâlcea, și a avut de unde alege. Alex Popovici, Claudiu Belu, Rafael Rocha, Rover Cârstea și Sergei Lepmets sunt de ieri jucătorii Chiajnei. Lor li s-ar mai putea adăuga și alți componenți ai lotului pregătit de Valentin Velcea, pe listă mai aflându-se Ioan Mera, George Petcuț și Răzvan Dobricean. Toți jucătorii cedați Chiajnei vor fi deținuți în coproprietate de Concordia și Poli.

Să mai spunem că fostul orădean Cătălin Chiș a fost declarat liber de contract înaintea ultimei etape, el nefiind trecut pe foaia de joc la meciul de sâmbătă, cu CSM Rm. Vâlcea. Alți doi jucători s-au despărțit de alb-violeți cu câteva etape înainte de final, Cristian Scutaru și Mircea Axente fiind cu un picior în curtea lui Dinamo.

Situația disperată a clubului și exodul în masă al jucătorilor, pentru a doua vară la rând, îl îngrijorează pe fostul căpitan al Politehnicii, Dan Alexa.  „E urât. Cred că asta trebuie să dea de gândit la multă lume”, s-a rezumat să spună Alexa.

„Ar fi păcat să se piardă și juniorii”

Actualul jucător al Rapidului a fost prezent ieri la meciul de juniori C, dintre Poli Timișoara și CSS Caransebeș, spunând că a rămas plăcut impresionat de fundașul stânga Vlad Dragomir, în vârstă de doar 13 ani. Fostul polist le atrage atenția celor cu putere de decizie să se îngrijească de toate generațiile de juniori de la club, care pot reprezenta renașterea fotbalistică a Timișoarei. „Am aflat că e meci la turneul zonal și am venit să-l văd. A câștigat echipa care a jucat mai bine. Sper să se rezolve situația de la Poli, pentru că sunt mulți jucători cu potențial, care pot însemna foarte mult pentru Timișoara. Sunt patrimoniul clubului și ar fi păcat să se piardă”, a mai spus Alexa.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply