350 de timișoreni au alergat la Crosul Tineretului

Crosul organizat de DJST Tcrosul tineretului timisoaraimiș, cu ocazia Zilei Tineretului, a fost un real succes. Timișoreni de toate vârstele, sportivi sau simpli iubitori de mișcare, au alergat astăzi în zona centrală a orașului, la a doua ediție a Crosului Tineretului.

Vremea frumoasă a îmbiat la mișcare 350 de timișoreni, care au ținut să se înscrie la Crosul Tineretului. Participanții au pornit la ora 11, de lângă sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Timiș și, după un ocol de 2.200m prin zona centrală a orașului, au revenit la locul startului, unde s-a desfășurat festivitatea de premiere.

La băieți, a câștigat Constantin Gabriel Mîneran, atlet la CSU Timișoara, specializat pe probele de semimaraton și maraton. Acesta a parcurs întregul traseu în mai puțin de 7 minute, fiind urmat de Andrei Bărbuț și Daniel Bejenaru. La fete, câștigătoare a fost tot o practicantă a atletismului, Larisa Gancea, legitimată la LPS Banatul și specialistă la semifond. Pe podiumul fetelor au mai urcat Ana Rus și Diana Frințescu.

Printre participanți s-au regăsit și nume importante ale sportului timișorean, precum Adrian Nagel, Gelu Bota, Paul Miron și chiar șeful DJST Timiș, Flavius Nastor.

About Gabriel Toth

Leave a Reply