200 de fani i-au introdus pe jucători în atmosfera derby-ului

Suporterii Politehnicii i-au vizitat astăzi pe elevii lui Valentin Velcea la ultimul antrenament dinaintea derby-ului cu UTA. Vreme de mai bine de 20 de minute, fanii i-au încurajat pe jucători și le-au cerut să fie eroi în meciul de mâine seară.

Susținătorii Politehnicii au început să se adune, în spatele Peluzei Sud, încă de la ora 18.30. La câteva minute după ce Valentin Velcea a dat startul ultimei ședințe de pregătire dinaintea întâlnirii cu UTA, aproximativ 200 de fani și-au făcut apariția la terenul de antrenament, afișând un mesaj scurt dar cuprinzător pentru favoriții lor: „Fiți eroii noștri!”.

Impresionați de gestul fanilor, jucătorii și staff-ul tehnic s-au oprit, pentru câteva secunde, pentru a-i aplauda pe cei care au demonstrat încă o dată că nu abandonează echipa la greu.

„Fanii sunt și acum alături de noi, așa cum au fost întotdeauna. Din punctul de vedere al echipei, vor rămâne inconfundabili și ne vor susține, indiferent de rezultate și în ciuda greutăților pe care le avem. Jucătorii vor da și ei  dovadă că au caracter”, a spus Valentin Velcea, cu câteva ore înaintea antrenamentului, atunci când a aflat de inițiativa suporterilor poliști.

 

About Gabriel Toth

Leave a Reply