Viitorul lui Sorin Brîndescu pe banca Politehnicii va fi decis de membrii cotizanți

Șoimii Pâncota – Politehnica Timișoara 0-3Rezultatul nesatisfăcător de sâmbătă, 1-3 cu Luceafărul Oradea, chiar pe „Dan Păltinișanu”, a dus la discuții inerente privitoare la viitorul băncii tehnice a Politehnicii Timișoara. În această dimineață, Sorin Brîndescu a avut o întrevedere cu reprezentanții Asociației Suporterilor Timișoreni „Druckeria”, în care și-a prezentat demisia semnată „în alb” dar în urma discuțiilor s-a hotărât ca decizia să fie luată de membrii cotizanți, în cadul unei ședințe extraordinare ce urmează a fi organizată joi.

Iată concluziile ședinței de astăzi, prezentate în comunicatul postat astăzi, pe site-ul oficial al clubului alb-violet:

  • Mâine (n.r. marți, 27 septembrie), va avea loc o întrevedere cu rectorul Universității Politehnica, Prof. Dr. Viorel Șerban, care va expune punctul de vedere al domniei sale, precum și al instituției pe care o conduce, cu privire la problema postului de antrenor principal la echipa de fotbal a Politehnicii;
  • Membrii cotizanți vor decide, prin vot, continuarea sau încetarea colaborării cu Sorin Brîndescu în rolul de antrenor principal. În acest sens, joi (n.r. 29 septembrie), va fi convocată o adunare generală extraordinară, la care vor fi invitați (prin e-mail) să participe toți membrii cotizanți. Ora și locul „A.G.A.” vor fi comunicate în cursul zilei de astăzi.

La finalul meciului de sâmbătă, cu Luceafărul Oradea, câțiva spectatori de la tribuna a II-a i-au cerut demisia antrenorului Sorin Brîndescu. Tehnicianul a declarat încă de la conferința de presă de după partidă că, în cazul în care conducerea va considera de cuviință, se va retrage din funcția de antrenor principal, pe care o ocupă din decembrie 2014.

„E cel mai ușor lucru să-mi dau demisia. Nu e nicio problemă, am discutat cu conducerea, când dânșii consideră, eu mă și retrag. De fapt, au demisia mea în alb, nu e asta o problemă. Mai mult ne preocupă să rezolvăm problemele clubului nostru, care sunt destul de mari pentru nivelul Ligii a II-a. Cu toții cunoașteți bugetul pe care îl avem… nu am reușit să transferăm jucători de o anumită valoare în vară. Am mizat pe continuitate, suntem cu același nucleu din Liga a IV-a și suntem puțin depășiți valoric. Am încercat să scoatem maximum din acest lot de jucători și, chiar dacă unii au confirmat și au progresat, alții au ajuns la plafonul maxim, nu mai au cum să progreseze. De aceea și schimb atât de des formula, de la un meci la altul, însă se pare că nu găsim soluții”, a declara Sorin Brîndescu sâmbătă, după înfrângerea cu Luceafărul Oradea.

Până la votul „A.G.A”, Sorin Brîndescu va continua să se ocupe de pregătirea Politehnicii. În etapa a X-a, timișorenii vor avea parte de o deplasare dificilă, în județul Ilfov, pe terenul unei alte nou-promovate, CS Afumați. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 11:00.

About Gabriel Toth

Leave a Reply