VIDEO: BC Timișoara, pregătită pentru duelul cu vecinii de la Timba

Sala „Constantin Jude” va găzdui duminică episodul al IV-lea din duelul 100% timișorean, dintre BCT și Timba. Alb-violeții, considerați gazde în acest meci, speră la un joc care să mulțumească publicul ce va umple, cel mai probabil, tribuna sălii.

Chiar dacă șansele la play-off tind către zero, după eșecul de la Sibiu, BC Timișoara nu va trata cu lejeritate disputa de sâmbătă, contra concitadinei BC Timba, deși conform calculelor hârtiei duelul e unul dezechilibrat. De atlfel, antrenorul Dragan Petricevic spune că nu va dedica întregul meci jucătorilor ce au bifat minute mai puține în acest sezon, aceștia urmând să intre în funcție de ceea ce se va întâmpla pe parchet.

Unul dintre jucătorii ce speră totuși la o prezență mai îndelungată pe teren decât în mod obișnuit e Zoran Milencovici. Tânărul conducător de joc e poate cel mai călit „leu” în confruntările cu „urșii”, împotriva cărora a jucat de mai multe ori chiar și în liga secundă, pentru echipa-satelit a alb-violeților. Acesta spune că galben-negrii nu au în momentul de față secrete pentru el și speră să contribuie la o nouă victorie a echipei sale.

Partida BC Timișoara – BC Timba Timișoara se va disputa sâmbătă, cu începere de la ora 18, în sala „Constantin Jude”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply