VIDEO: ASU Politehnica și-a respectat norma: 6-0 cu Timișul Șag

ASU Politehnica a reușit o nouă victorie clară în această dimineață, 6-0 cu Timișul Șag. Alb-violeții rămân astfel cu trei puncte în fața principalei rivale la promovare, CS Ghiroda, având și o medie de goluri de invidiat în acest start de retur, 6,3 (!) pe meci.

Deși nu a jucat la fel de entuziasmant ca în primele două runde din această primăvară, ASU Politehnica a învins fără emoții și Șagul. Deschiderea de scor s-a produs în minutul 11, atunci când Ionaș a împins în plasă un balon respins nefericit de portarul Ciobanu, la un șut al lui Tulcan. Șapte minute mai târziu, atacantul sosit în iarnă de la Ghiroda și-a trecut în cont „dubla”, după o fază trasă la indigo, portarul oaspeților bâlbâind mingea la o lovitură liberă executată de Gălan. În minutul 20, amfitrionii au stabilit deja scorul de forfait, stopperul Obrejan marcând, cu capul, din centrarea lui Ghinescu. Scorul primei reprize a fost 4-0, grație reușitei celuilalt fundaș central, Cristi Gălan, care a punctat tot cu o lovitură de cap, după cornerul executat de Popoviciu.

Deși ocaziile gazdelor s-au rărit după pauză, golurile au continuat să cadă în poarta nefericitului Ciobanu. În minutul 74, nou-intratul Vucea l-a servit excelent pe Tulcan, golgheterul liderului marcând cu capul. Apoi, în ultimul minut din timpul regulamentar, Popoviciu a transformat un penalti obținut de Vucea, faultat în careu de Tutunaru, care a și văzut al doilea cartonaș galben. De altfel, și alb-violeții au încheiat jocul cu un om în minus, Alex Birău accidentându-se în minutul 85, într-un moment în care antrenorul Paul Codrea efectuase toate schimbările.

ASU Politehnica (antrenor Paul Codrea): Burtic – Birău, Gălan, Obrejan, Taub – Ilie, Rebenciuc, Popoviciu, Ghinescu – Ionaș, Tulcan. Au mai intrat Neagoie, Vucea, Făgețan și Codrea.

Timișul Șag (antrenor Adrian Ianoșev): I. Ciobanu – Ionuț, Situwe, Mureșan, Tutunaru – Vicea, Giurasevici, Sabău, M. Ciobanu – Chitescu, Gore Mihai. Au mai intrat Racoceanu, Costea, Roșu și Robotă.

About Gabriel Toth

Leave a Reply