VIDEO: ASU Politehnica, hotărâtă să-și mai treacă trei puncte în cont

ASU Politehnica primește duminică vizita celor de la Timișul Șag, în cea de-a treia rundă a returului Ligii a IV-a. Deși se confruntă cu unele probleme medicale, formația lui Paul Codrea e favorită certă în acest meci, mai ales prin prisma jocului prestat în primele două partide oficiale din această primăvară.

ASU Politehnica a pornit ca din tun în retur. 6-0 cu Făgetul, 7-0 la Peciu Nou, iar seria perfectă se vrea a fi continuată duminică, în meciul cu Timișul Șag. Fotbaliștii liderului din Liga a IV-a spun, prin vocea mijlocașului Ionuț Vucea, că au dat uitării ultimele două meciuri și sunt concentrați 100% la duelul cu trupa pregătită de Adrian Ianoșev.

Antrenorul Paul Codrea se confruntă cu unele probleme de sănătate la nivelul lotului, înaintea acestei etape. Debutul în alb-violet al fostului golgheter de la Gara Mare, Sergiu Iorgovan, va fi amânat cu încă o săptămână, el nefiind încă refăcut după recidiva unei mai vechi accidentări la zona inghinală, produsă înaintea reluării campionatului. În acest moment, e incert și Carol Taub, fundașul venit de la Auto acuzând unele probleme la genunchi în această săptămână. În schimb, va reveni Adrian Ilie, indisponibil etapa trecută, la Peciu Nou, iar experimentatul Adrian Neagoie e și el apt de joc pentru duminică.

Partida dintre ASU Politehnica și Timișul Șag se va disputa duminică dimineață, cu începere de la ora 11, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply