VIDEO: ACS Sporting întoarce soarta calificării: 3-0 cu Atletico Arad

10151207_635708669846932_5292754121866679923_n

ACS Sporting merge mai departe, spre faza semifinală a Campionatului Județean de Juniori E, după victoria de astăzi, scor 3-0, cu Atletico Arad, în manșa retur a barajului interjudețean. Toate cele trei goluri ale grupei antrenate de Iulian Prodana au fost marcate după pauză, în uralele celor peste 100 de suporteri care i-au încurajat pe micuții alb-violeți în meciul de la Baza 2.

Joi, după prima manșă a barajului cu Atletico Arad, pierdut cu 0-1, antrenorul formației timișorene declara că, dacă vor evolua la fel și în retur, elevilor săi le va fi greu să meargă mai departe. Micuții alb-violeți au înțeles însă unde au greșit și au etalat un joc conform cu potențialul lor, împinși de la spate și de cei aproximativ 100 de membrii ai galeriei poliste ce a venit la Baza 2 pentru a-i susține.

După 0-0 la pauză, ACS Sporting și-a dat drumul la joc și a marcat trei goluri echivalente cu calificarea, prin Deian Sandu, în minutele 35 și 50, și prin Maximilian Icma, în minutul 38.

„Băieții au pus în aplicare ceea ce le-am transmis după meciul tur. Am reușit să ne facem jocul nostru obișnuit, de posesie, la firul ierbii, din maximum două atingeri. Cei de la Atletico au intrat în jocul nostru și, la fel ca și noi în meciul tur, au jucat haotic, apatic în repriza a doua”, ne-a declarat Iulian Prodana.

Antrenorul juniorilor E alb-violeți a salutat și prezența grupului de suporteri din Peluza Sud, care a creat o atmosferă de zile mari la Baza 2. „Atmosfera a fost ca la echipa mare. Copiii au fost împinși de la spate și pot spune că au fost din nou de nerecunoscut. S-a întâmplat la fel ca în primul joc de play-off, cu LPS Banatul. E un lucru mare când te susține o asemenea galerie, e clar că ești mai motivat”, ne-a mai spus Prodana.

ACS Sporting a evoluat astăzi în formula Ciobanu – Bratu, Gașpar – Sandu, Icma, Tymos – Kuhn, M. Aboud. Iulian Prodana nu a mai efectuat nicio modificare, pe bancă rămânând Sîrbu – S. Dan, Ov. Brîndescu, Unc, Maroccolo, Talpaș, Ancuța și Krutsch.

ACS Sporting așteaptă să își afle programul din faza semifinală a competiției, acolo unde se vor alcătui patru grupe a câte șase echipe, iar câștigătoarele vor accede în faza finală. Programul acestei penultime etape a Campionatului Național de Juniori E se va stabili la începutul săptămânii viitoare.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply