Victorie și în ultima deplasare pentru ASU Poli

DSCF0332 (Small)
ASU Poli s-a impus fără emoții în ultima deplasare a sezonului. Elevii lui Paul Codrea au învins cu 5-0 pe AS Nădrag, scor stabilit încă de la pauză.

Un forcing în primul sfert de oră i-a fost suficient lui ASU Poli pentru a-și asigura o misiune ușoară la Nădrag, ultima „haltă” a sezonului din Campionatul Județean. Prima ocazie clară a venit încă din minutul 1, atunci când Panc a scăpat singur cu portarul gazdelor, însă a fost blocat. Același Panc avea să deschidă totuși scorul în minutul 7, printr-un șut superb, de la 16 metri, direct în vinclu. După o ocazie imensă a lui Florea, în minutul 10, Cristi Gălan a făcut 2-0 pentru timișoreni două minute mai târziu, printr-o lovitură de cap. Mai aveau să treacă doar trei minute până la o nouă reușită a alb-violeților, semnată de căpitanul Popoviciu, cu un șut pe jos de la 16 metri. După aproape jumătate de oră de acalmie în joc, ASU Poli a mai punctat de două ori, pe finalul primei părți, prin Marchiș, din penalty, și prin Panc, care și-a trecut astfel în cont „dubla”.

În repriza secundă, portarul gazdelor, Mitroi, nu s-a mai văzut nevoit să scoată mingea din plasă. Alb-violeții au luat piciorul de pe pedala de accelerație, antrenorul Paul Codrea efectuând rapid și schimbările. S-a încheiat în cele din urmă 5-0 pentru ASU Poli, după una dintre deplasările frumoase ale sezonului. Să precizăm că printre cei aproximativ 400 de suporteri veniți de la Timișoara s-a aflat și fostul antrenor al baschetbaliștilor de la Elba, Dragan Petricevic, care a urmărit meciul din mijlocul galeriei, alături de vicepreședintele celor de la RCM Timișoara, Dan Dinu.

ASU Poli a abordat acest ultim joc în deplasare în formula Burtic – Radovancovici, Gălan, Obrejan, Maranescu – Florea, Varga, Popoviciu (cpt.), Mărăndescu – Marchiș, Panc. Au mai intrat Feher, Luchin, Făgețan și A. Stoica.

„Consider că a fost un meci bun făcut de echipa noastră. Am controlat partida de la un capăt la altul, am și avut 5-0 la pauză, ceea ce spune multe despre cum s-a desfășurat meciul. În repriza a doua ne-am axat mai mult pe posesie, le-am dat șanse și jucătorilor care au evoluat mai puțin, dar una peste alta a ieșit totul bine. Țin să le mulțumesc suporterilor că au venit din nou alături de noi, astăzi a fost o atmosferă superbă, poate și stadionul de aici de la Nădrag a ajutat la acest lucru”, ne-a declarat după meci antrenorul lui ASU Poli, Paul Codrea.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply