Victorie lejeră cu bucureștenii de la Magic Champions

CSS Bega a bicss bega timisoara u18fat astăzi cea de-a doua victorie consecutivă din turneul semifinal U18. Băieții lui Tiberiu Ondreikovics au trecut, cu 78-45, de Magic Champions București, după un meci controlat de la un capoăt la altul.

După victoria la 62 de puncte diferență de ieri, tinerii baschetbaliști timișoreni au mai obținut și astăzi un succes facil, învingând cu un ecart confortabil formația bucureșteană Magic Champions. Oaspeții, veniți cu doar 7 oameni la turneul semifinal, n-au reușit să facă față trupei pregătite de Tiberiu Onreikovics.

Gazdele turneului au început în forță, iar după primele 10 minute de joc conduceau cu 20-12.Până la pauza mare, diferența avea să se mărească la 11 puncte în favoarea celor de la CSS Bega, 41-30. Timișorenii au încheiat orice socoteală cu formația din capitală în sfertul 3, atunci când au reușit să înscrie 22 de puncte, iar oaspeții numai 4. Ultimul act a fost tot la discreția amfitrionilor, care au reușit să-și asigure un succes la o diferență de peste 30 de puncte.

MVP-ul meciului a fost Raul Covaciu, tânărul baschetbalist timișorean reușind un double-double, cu 16 puncte marcate și 11 recuperări. L-au urmat Ovidiu Udrea și Casian Todorov, ambii cu câte 11 puncte. De partea cealaltă, remarcabilă prestația lui Bădulescu, autor a 17 puncte, adică mai bine de o treime din punctajul total reușit de echipa sa.

În celelalte două meciuri jucate astăzi, LPS Bihorul Oradea – Amicii Pitești 62-54 și LPS CSU Pitești – CSS Unirea Iași 57-68. În acest moment, formația ieșeană e singura cu 3 victorii la acest turneu, LPS Pitești și CSS Bega având fiecare câte două victorii și o înfrângere. Mâine, CSS Bega va evolua de la ora 16, în compania liderului grupei, CSS Unirea Iași.

About Gabriel Toth

Leave a Reply