Victorie facilă pentru BCM Danzio


BCM Danzio s-a impus categoric în fața celor de la Olimpia București, la capătul unui joc pe care l-a dominat categoric. „Panterele roz” au dispus cu 73-36 de modesta grupare din capitală, antrenorul Dan Ionescu având posibilitatea de a rula toate cele 12 jucătoare înscrise pe foaia de joc.

La nici 48 de ore după victoria dramatică de la Craiova, BCM Danzio a zdrobit, pe teren propriu, modesta Olimpia București. Fetele lui Dan Ionescu au făcut o adevărată demonstrație de forță în fața unei grupări mult inferioare, toate cele 12 jucătoare înscrise pe foaia de joc bifând minute bune în întâlnirea din această dimineață.

„Panterele roz” au început în forță partida, iar la finele primului sfert se putea observa lesne diferența enormă dintre cele două grupări (26-7). Până la pauză, timișorencele s-au distanțat pe tabelă, intrând la cabine cu un ecart de 28 de puncte (44-16). Superioritatea celor de la Danzio a fost etalată și în cea de-a doua jumătate a meciului, asta deși Dan Ionescu a trimis în teren și jucătoare mai tinere. După 59-26 la finele celui de-al treilea sfert, bănățencele au oprit tabela la 73-36.

Nevena Saponjic a fost cea mai bună marcatoare pentru BCM Danzio, componenta naționalei Serbiei trecându-și în cont 20 de puncte. Pe lista marcatoarelor s-au mai înscris Brown – 11, Mijatovic – 11, Pesovic – 8, Thompson – 7, Zidaru – 5, Stoiedin – 4, Bălăceanu – 3, Blanaru – 2 și Fodor – 2.

About Gabriel Toth

Leave a Reply