Victorie de prestigiu pentru Timba în primul amical

Bosko Stojakovic, cel mai bun marcator al „urșilor”

BC Timba a început astăzi seria amicalelor cu o victorie pe terenul unei foste campioane a României. Elevii lui Bogdan Murărescu s-au impus cu 75-70 la Cluj, în fața lui U Mobitelco.

„Urșii” sunt pe drumul cel bun. Trupa lui Bogdan Murărescu a câștigat primul joc disputat după promovare, pe terenul campioanei din 2011, U Mobitelco Cluj. Partida a stat sub semnul echilibrului încă de la început, gazdele conducând la limită după primul sfert, 18-17. Până la pauza mare, cele două echipe au continuat să meargă cap la cap, timișorenii intrând tot cu un avans de un punct la cabine, 37-36. Sfertul 3 a fost cel mai reușit pentru „urși”, care s-au distanțat la 12 puncte cu 10 minute înainte de final, 63-51. Clujenii n-au avut forța să revină în ultimul sfert, galben-negrii gestionând mai bine finalul.

Remarcatul meciului din această seară a fost sârbul Bosko Stojakovic, care a pus 22 de puncte în contul celor de la Timba. L-au urmat Rickey Huckaby, cu 17, Petru Czmor, cu 8, Jordan Glynn, cu 7, Bogdan Cormoș, Florin Popa și Chief Kickingstallionsims cu câte 6, și Bojan Grubisic, cu 3.

BC Timba și U Mobitelco se vor reîntâlni mâine, de la ora 13.30, tot în sala „Horia Demian”, iar timișorenii speră să repete figura frumoasă din această seară.

About Gabriel Toth

Leave a Reply