Vești bune pentru RCM Timișoara: Doi dintre accidentați vor fi pe teren cu Farul

Trei dintre jucătorii care au reprezentat RCM Timișoara la IRB Nations Cup au suferit accidentări serioase, în ultimul meci, cu Emerging Italy. După câteva zile sub observația medicilor, veștile sunt bune, doi dintre ei urmând a reveni pe teren în decurs de două săptămâni.

Mădălin Lemnaru e singurul timișorean care, după calculele medicilor, va rata reluarea campionatului. Rugbystul a suferit o fisură de stern la finalul meciului cu Emerging Italy, iar în aceste zile se află acasă, la Brașov. Dacă recuperarea va decurge bine, aripa Timișoarei va reveni pe teren în șase săptămâni.

Veștile cele mai bune vin în cazul lui Cătălin Fercu, acesta suferind o comoție la finalul primei reprize a meciului cu italienii, după o lovitură primită la cap. Medicii i-au recomandat o perioadă de repaus, el având posibilitatea de a reveni pe gazon în aproximativ două săptămâni. Aceeași perioadă va fi indisponibil și Otar Turashvili, care s-a ales cu o întindere la gamba dreaptă. RCM Timișoara va putea conta astfel pe ambii rugbyști pentru meciul cu Farul Constanța, din 25 iulie.

About Gabriel Toth

Leave a Reply