Universitatea, victorioasă în derby-ul Banatul de la Caransebeș

1374755_654864444533608_344486969_n
Universitatea Timișoara a triumfat și în ultima deplasare a anului, pe terenul pe terenul echipei din Caransebeș, cea de-a doua reprezentantă a Banatului în sistemul voleiului divizionar. Trupa lui Sorin Grădinaru s-a impus fără emoții, în trei seturi, continuându-și astfel parcursul perfect din Divizia A2.

Universitatea Timișoara a început returul exact așa cum încheia prima parte a sezonului regulat. Voleibaliștii lui Sorin Grădinaru au triumfat la Caransebeș în minimum de seturi și în mai puțin de o oră de joc, bifând cea de-a noua victorie stagională, care îi duce la un total de 27 de puncte, maximum posibil.

Sorin Grădinaru s-a bazat în mare parte pe sextetul de bază în acest joc, echipa sa reușind să încheie rapid conturile cu CS Banatul. Primul set a fost adjudecat la 15, în vreme ce următoarele două la 17 și 18.

Formula de start a timișorenilor a fost: Dragoș Unguraș, Sorin Schiesz, Albert Balint, Daniel Dincă, Cristian Bălulescu, Cătălin Ungureanu, Bogdan Toma (libero), de pe bancă mai intrând Alin Flonta și juniorul Robert Vîrlan.

Universitatea are toate șansele de a încheia anul cu un nou succes în trei seturi, sâmbăta viitoare având programată ultima partidă dinaintea vacanței de iarnă, pe teren propriu, în compania codașei CSM Câmpia Turzii.

About Gabriel Toth