Universitatea reia lupta de la fileu

1374755_654864444533608_344486969_n
Universitatea Timișoara va disputa sâmbătă primul joc oficial din 2014, în deplasare, la Oradea, pe terenul principalei contracandidate la primul loc, LPS Bihorul. În cazul unui nou succes în fața trupei de pe Crișul repede, voleibaliștii bănățeni vor fi în mare măsură siguri de ocuparea primului loc în Divizia A2 Vest la finele sezonului regulat.

Sâmbătă repornește caravana Diviziei A2 Vest, cu duelul dintre echipele ce au reușit promovarea din această serie în ultimele două sezoane însă, din rațiuni financiare, s-au întors la munca de jos din eșalonul secund. Universitatea Timișoara se deplasează pe terenul formației LPS Bihorul Oradea, pe care în tur a reușit să o învingă nesperat de ușor, în doar trei seturi. Un nou succes al bănățenilor ar rezolva, în mare măsură, ecuația primei poziții la finalul sezonului regulat.

Misiunea trupei lui Sorin Grădinaru ar putea fi însă ușurată de recentele plecări din tabăra orădenilor. Conform arenabihoreana.ro, aceștia au pierdut trei jucători de bază, care au ales Banatul Caransebeș, grupare cu o puternică infuzie financiară și cu planuri chiar de promovare. E vorba în primul rând despre căpitanul Emil Lung, la rândul său fost jucător al Universității Timișoara. Tot la „gugulani” au mai ajuns Andrei Achimescu și Cătălin Lele.

Partida LPS Bihorul Oradea – Universitatea Timișoara se va desfășura sâmbătă, la orele amiezii.

About Gabriel Toth