Universitatea caută un nou succes în minimum de seturi


Universitatea Timișoara va evolua sâmbătă, în sala proprie, în fața formației CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea. Gruparea de pe Bega e favorită certă în fața formației oltene, care a obținut o singură victorie în acest sezon, și aceea în prima etapă.

Universitatea Timișoara are toate șansele să rămână în fruntea seriei vestice din A2 și după runda a VI-a. În sala de sport a UVT va sosi sâmbătă echipa Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, o formație ce a început bine sezonul, însă și-a arătat din plin limitele în etapele ce au urmat. După un 3-1 în runda inaugurală cu fosta prim-divizionară Avântul Torpi Tg. Mureș, formația de pe Olt n-a mai reușit să își treacă în cont decât un punct, și acela săptămâna trecută, atunci când a fost învinsă cu 2-3, pe teren propriu, de CSM Câmpia Turzii.

Timișorenii au la activ numai victorii în acest sezon, și doar trei seturi pierdute. Săptămâna trecută, elevii lui Sorin Grădinaru s-au impus cu 3-1 la Dej, în fața Centrului Național de Excelență, în condițiile în care deplasarea s-a efectuat în dimineața jocului și au lipsit câțiva oameni de bază.

Partida Universitatea Timișoara – CNMB Vartex Râmnicu Vâlcea se va desfășura sâmbătă, cu începere de la ora 12, în sala de sport a UVT.

About Gabriel Toth

Leave a Reply