Un nou pas înainte pentru ASU Poli! S-a lansat magazinul online

1014271_484855994932201_1769671895_n
Proiectul ASU Poli nu a câștigat adepți doar la Timișoara. Gruparea studenților ce a evoluat în sezonul trecut în Liga a V-a a atras simpatizanți atât în țară, cât și peste hotare, distanța fiind principalul impediment pentru acești suporteri să susțină echipa sau să își achizioneze un tricou de joc ori o eșarfă. Un prim pas către fanii de peste mări și țări ai alb-violeților a fost făcut vineri, prin lansarea magazinului online.

Fanii din Germania, Anglia, SUA ori Australia se simt, de ieri, mai aproape de ASU Poli. Pe site-ul oficial al echipei a fost lansat un magazin online, de unde se pot comanda produse promoționale cu însemnele echipei. Deja celebrele tricouri de joc, în dungi alb-violet pentru meciurile de acasă, sau de culoare închisă, pentru cele din deplasare, pot fi achiziționate direct de pe sspolitehnica.ro, la prețul de 70 de lei. De asemenea, trei modele de tricouri din bumbac sunt disponibile la prețul de 30 de lei. Eșarfe și fanioane cu stema clubului pot fi de asemenea comandate de pe shop-ul ansat vineri.

Cei ce doresc să își umple coșul de cumpărături cu produse alb-violete sunt invitați să viziteze magazinul online la adresa http://www.sspolitehnica.ro/shop/. Toate produsele existente sunt exclusiv rodul muncii voluntare a suporterilor lui ASU Poli.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply