Un handbalist de la CH Poli, în lotul României pentru Campionatul Mondial Universitar

grigorasLocalitatea portugheză Guimaraes va găzdui, în perioada 3-10 august, Campionatul Mondial Universitar, naționala României fiind calificată în întrecerea masculină. Antrenorul Paul Mihăilă a finalizat lotul cu care va începe pregătirea pentru această întrecere, printre cei selecționați regăsindu-se și Demis Grigoraș, handbalist transferat în această vară la CH Poli Timișoara.

Demis Grigoraș va rata cea mai mare parte a pregătirii lui CH Poli. Tânărul inter dreapta sosit în această vară la Timișoara, de la defuncta CS Caraș-Severin, a fost oprit de antrenorul Paul Mihăilă în lotul României, care va participa în luna august la Campionatul Mondial Universitar.

Handbalistul care a împlinit 21 de ani la 30 iunie e singurul reprezentant al clubului alb-violet în echipa națională, care mai cuprinde următorii jucători: Darius Makaria (Dinamo București), Ștefan Grigoraș (Știința Bacău), Andrei Bejinariu (HC Vaslui), Gabriel Bujor (HC Vaslui), Dragoș Iancu (Știința Bacău), Ramon Șomlea (HCM Constanța), Ionuț Ramba (Știința Bacău), Cosmin Capotă (Dinamo București), Mihai Sandu (CSU Suceava), Horia Marinescu (HC Argeș Pitești) și Leonard Acatrinei (HC Vaslui).

Naționala universitară a României se va reuni pe 26 iulie la Sighișoara, perioada de pregătire culminând cu un turneu de verificare, la care vor mai lua parte reprezentativa de juniori a României, naționala univeristară a Mexicului și prim-divizionara CSU Suceava.

About Gabriel Toth

Leave a Reply