Ultimul hop important al turului pentru ASU Poli


ASU Poli va primi duminică vizita formației din Chizătău, o grupare ce se anunță a fi extrem de incomodă. Oaspeții ocupă locul 3 după nouă runde și vor veni, cu siguranță, cu gândul să încurce socotelile alb-violeților.

Derby de podium, duminică, pe „Știința”. Ocupanta locului secund, ASU Poli,  primește vizita formației de pe locul 3, Avântul Chizătău. Tehnicianul Antonio Foale consideră că meciul din runda a X-a e ultimul test cu adevărat dificil pentru elevii săi în această toamnă, însă are încredere că echipa își va mai pune trei puncte în cont, având în spate sprijinul galeriei poliste.

„Chizătău e o echipă care arată bine. E foarte bine organizată, are o determinare mare și, după rezultatele lor, pare a fi o echipă ce ne poate încurca. Dar având în vedere că jucăm acasă, cred că nu vom avea probleme”, ne-a declarat Foale.

Tehnicianul polist are unele bătăi de cap, mai ales pentru postul de mijlocaș la închidere, după ce Dorin Guran a anunțat, la începutul acestei săptămâni, că părăsește echipa. Toni Foale se gândește să improvizeze în acea zonă cu fundașul de bandă Branimir Radovancovici, despre care spune că s-ar putea achita foarte bine de sarcini. „Sper ca opțiunea mea pentru duminică, Radovancovici, să facă față acolo unde îl voi băga. E un jucător cu travaliu, cu determinare, nu are un serviciu prea bun, dar cred că va acoperi bine mijlocul”, ne-a mai spus Foale.

ASU Poli vine după o remiză la Boldur, din care Antonio Foale spune însă că băieții au tras o bună învățătură de minte. „Am învățat cu toții câte ceva din meciul de la Boldur. Dacă nu joci colectiv, nu poți avea rezultate pozitive. Individual nu avem jucători care să scoată om din joc, care să marcheze din faze create de ei și chiar să fie lideri. Noi la Boldur am încercat să facem ceea ce nu știm. Acțiuni individuale succesive pierdute. Am discutat cu băieții și am căzut de comun acord că dacă nu ne împărțim la fel efortul și nu ne dăruim până la ultima picătură de sudoare, nu avem cum să ne îndeplinim obiectivul. Un obiectiv pe care eu nu îl consider încă ratat”, a mai spus Foale.

Partida ASU Politehnica – Avântul Chizătău va avea loc duminică, de la ora 14.30, pe terenul „Știința”. Meciul va fi condus de o brigadă formată din Costică Dobrișan – Călin Cimponeriu și Flaviu Damaschin.

About Gabriel Toth

Leave a Reply