Trei victorii consecutive pentru Srdjan Jovanovic


BC Timișoara pare să fi revenit pe linia de plutire, după despărțirea de Predrag Badnjarevic. Promovat în funcția de „principal”, Srdjan Jovanovic, aflat la prima experiență de acest fel, a reușit să redreseze „corabia”, „Leii din Banat” înregistrând marți seară, la Giurgiu, cea de-a treia victorie consecutivă din campionat.

Mediaș, Timba, CSS Giurgiu, iar seria poate continua și sâmbătă, în ultimul joc al turului, cu Farul Constanța. BC Timișoara s-a impus în ultimele trei partide din campionat și pare să fi revenit pe linia de plutire, odată cu instalrea lui Srdjan Jovanovic ca „principal” al echipei.

„Leii din Banat” s-au impus marți seară la Giurgiu, scor 79-68, după un meci în care au tremurat totuși la începutul sfertului 4. Chiar și așa, tânărul tehnician al trupei timișorene e mulțumit de elevii săi, care au obținut o victorie importantă pentru economia clasamentului.

„Este o victorie foarte, foarte importantă. Suntem pe drumul cel bun, cu această a treia victorie la rând și doresc să terminăm anul doar cu succese. Am luat un start lansat la Giurgiu, apoi ne-am pierdut concentrarea în sfertul al treilea, dar pe final, printr-o mai bună tranziție ne-am impus. Îi felicit pe băieții mei și de acum pregătim deja partida cu Constanța”, a declarat Srdjan Jovanovic, pentru site-ul oficial al clubului timișorean.

Final de sezon pentru Dragoș Andrei?

Vești proaste pentru internaționalul lui BC Timișoara, Dragoș Andrei. Acesta va pleca astăzi spre Viena, acolo unde va fi supus unei complicate intervenții chirurgicale, după ce a suferit co coxartroză. Recuperarea va dura câteva luni bune, astfel că baschetbalistul Timișoarei pare să fi încheiat conturile cu actualul sezon. Dragoș Andrei a bifat 3 minute și 54 de secunde în partida de marți, de la Giurgiu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply