Timișorenii, invitați la cros, de Ziua Tineretului

Direcția Județeacrosul tineretului timisoarană pentru Sport și Tineret Timiș organizează miercuri, 2 mai, tradiționalul cros cu ocazia Zilei Tineretului. Toți timișorenii care doresc să facă mișcare sunt invitați să se înscrie, în dimineața concursului, la sediul DJST Timiș.

Timișorenii de toate vârstele sunt așteptați să ia parte la Crosul Tineretul, eveniment dvenit deja tradițional pentru data de 2 mai. Doritorii se pot înscrie miercuri dimineață, de la ora 10, la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret, situat în Piața Huniade, la nr. 3. Toți participanții vor primi tricouri din partea organizatorilor, iar celor mai buni atleți le vor fi înmânate premii interesante: treninguri, stick-uri USB, mingi și vouchere pentru terenul de tenis al Clubului Sportiv Municipal.

Startul crosului se va da la ora 11. Concurenții vor alerga o distanță de 2.200m., pe traseul Bd. 20 Decembrie 1989 – Bd. Michelangelo – Bd. I.C. Brătianu – Podul Mitropoliei – Bd. 20 Decembrie 1989.

Crosul Tineretului e organizat de Direcția pentru Sport și Tineret a județului Timiș, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean, Facultatea de Educațe Fizică și Sport, Clubulș Sportiv Municipal, organizațiile neguvernamentale pentru sport și tineret și Consiliul Județean al Elevilor.

About Gabriel Toth

Leave a Reply