Timba începe perfect turneul de la Oradea

BC Timba s-a impuBC Timba Timisoaras, fără mari probleme, în fața arădenilor de la West Olympia Phoenix, scor 80-63, la capătul unui meci în care absolut toți jucătorii utilizați de Bogdan Murărescu au reușit să puncteze.

BC Timba și-a respectat din plin statutul de favorită în fața celor de la WOPA. Arădenii, obosiți după meciul susținut în această dimineață în compania celor de la BC 2 Timișoara, n-au putut face față uneia dintre principalele candidate la accederea în prima ligă. „Urșii” s-au distanțat extrem de rapid pe tabelă, având, după primele 10 minute de joc, un avantaj de 16 puncte (29-13) și au continuat, în ritm susținut, și în sfertul 2, asigurându-și la pauza mare un adăpost confortabil: 52-31. Deși în partea a doua a jocului disputa a fost ceva mai echilibrată, Bogdan Murărescu rulând întreg efectivul, arădenii n-au mai reușit până la final decât să recupereze patru puncte din diferență, stabilind scorul final la 80-63 în favoarea galben-negrilor.

Cel mai bun marcator al celor de la Timba a fost Ferenc Biro (14 puncte), urmat de Daniel Pătru (13 puncte) și de doi jucători cu câte 10 puncte, Popa și Păcurariu. De remarcat faptul că fiecare jucător utilizat a reușit să treacă măcar o dată mingea prin inel. De partea cealaltă, cel mai bun jucător al Arădenilor a fost chiar fostul component al timișorenilor, Bogdan Costa, autor a 24 de puncte.

Într-un meci disputat mai devreme, în cadrul aceluiași turneu, West Olympia Phoenix Arad – BC 2 Timișoara 57-67, joc în care Zoran Milencovici, George Toth și Alexandru Mihuți au reușit câte un double-double pentru gruparea bănățeană.

Mâine e ultima zi a turneului Seriei 4 de la Oradea. Timba va întâlni, de la ora 12, formația gazdă, CSM 2 LPS Oradea, în vreme ce BC 2 Timișoara va înfrunta „satelitul” lui U Mobitelco Cluj, de la ora 16.

About Gabriel Toth

Comments

Leave a Reply