Teste puternice pentru BC Timișoara


BC Timișoara se deplasează astăzi la Belgrad, unde, în decurs de aproape două săptămâni, va disputa cinci amicale puternice, în compania unor echipe din spațiul ex-iugoslav. Tehnicianul Predrag Badnjarevic își dorește să-i vadă la lucru pe nou-veniții din această vară, dar spune că ne e încă momentul să caute 5-ul ideal.

După două săptămâni epuizante în sala „Constantin Jude”, baschetbaliștii de la BCT încep seria meciurilor de pregătire. „Leii din Banat” vor disputa cinci teste în stagiul de la Belgrad, care va începe astăzi, în compania unor echipe puternice din spațiul ex-iugoslav.

„Vreau să văd cum arată echipa cu noii jucători. Trebuie să vedem exact la ce mai avem de lucrat, ce e nevoie să îmbunătățim. Nu îmi propun de acum să caut un prim 5. Ne vom antrena, vom juca, eu voi privi doar de pe margine, să văd cine îmi arată ceea ce îmi doresc”, a declarat Badnjarevic.

Una dintre noile achiziții, Andrei Căpușan, speră să reușească jocuri bune în Serbia, cu noua sa echipă. „Cel mai important pentru noi e să ne găsim ritmul, să intrăm în formă, și să muncim cât mai mult. E important să trecem peste perioada de pregătire cu bine, fără accidentări. Sper să facem niște meciuri cât mai bune în Serbia. Pentru orice echipă e util să aibă meciuri de pregătire cu echipe grele. Doar așa poți să vezi ce minusuri și ce plusuri ai, și poți să te corectezi până la startul sezonului”, a declarat Căpușan.

BC Timișoara și-a definitivat programul jocurilor amicale de la Belgrad, care se vor desfășura după cu urmează:

Marți, 28 august, cu Vizura Smederevo, locul al XII-lea în prima ligă sârbă
Joi, 30 august, cu Mega Vizura Belgrad (locul VI în Serbia)
Sâmbătă, 1 septembrie cu Tamiş Pancevo (locul X în precedenta ediţie)
Marți, 4 septembrie, cu MZT Skopje, campioana Macedoniei
Vineri, 7 septembrie, cu Metalac Valjevo (locul XV în Serbia)

About Gabriel Toth

Leave a Reply