Start în Liga a IV-a! Timișoara va avea trei reprezentante din retur


Liga a IV-a iese din hibernare în acest sfârșit de săptămână. Un prim joc al etapei a XVIII-a s-a disputat în această seară, pe nocturna de la Gottlob, urmând ca în zilele de sâmbătă și duminică să se desfășoare și celelalte opt partide.

Primăvara aduce o activitate mai bogată în Timișoara, la nivelul diviziei „D”. Orașul de pe Bega s-a îmbogățit în această iarnă cu încă o formație, Avântul Bobda, bazată în totalitate pe jucători produși de școala de fotbal Luceafărul a lui Octavian Foale, urmând să își dispute jocurile din retur pe terenul „Voința”, din Fratelia. Astfel, Avântul, care a iernat pe ultima poziție, va primi replica mult mai bine cotatei Pobeda Dudeștii Vechi.

Tot în Timișoara se va desfășura și confruntarea dintre Auto și AC Belinț, vecine de clasament la jumătatea întrecerii, pe locurile 10, respectiv 11. Cu o victorie în jocul din Freidorf, „mecanicii” s-ar putea apropia de prima jumătate a clasamentului.

Cea de-a treia reprezentantă a Timișoarei, CFR, va avea parte de o deplasare ce se anunță la îndemână, pe terenul penultimei clasate, FC Deta. În tur, „leoparzii” s-au impus cu 7-0, în fața unei formații rechemate în ultima săptămână din „Județ”, după ce retrogradase la finele sezonului trecut.

Etapa a XVIII-a a Ligii a IV-a a început în această seară, cu meciul dintre Spartak Gottlob și Unirea Sânnicolau Mare, încheiat la egalitate, 1-1.

Iată și celelalte jocuri ale rundei:

Sâmbătă, ora 11
Real Dragșina – Arsenal Flacăra Făget
Timișul Șag – AS peciu Nou
FC Deta – CFR Timișoara
„Marcel Băban” Jimbolia – CS Ghiroda
FC Chișoda – Mama Mia Becicherecu Mic
Auto Timișoara – AC Belinț
Avântul Bobda – Pobeda Dudeștii Vechi

Duminică, ora 11
CS Dumbrăvița – Banatul Nerău

About Gabriel Toth

Leave a Reply