Sorin Brîndescu: „Se pare că va fi un campionat nebun până la final”

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

ASU Politehnica a reușit o victorie prețioasă ieri, la Rovinari, acolo unde doar Cetate Deva reușise să se impună în actualul sezon. 1-0 cu Pandurii II, prin golul lui Bădăuță, iar gruparea alb-violetă revine pe primul loc, profitând de remiza Cugirului de la Ișalnița, cu CSO Filiași.

Antrenorul polist Sorin Brîndescu s-a declarat la final mulțumit de rezultatul obținut, deși a admis că echipa sa nu a practicat un joc foarte spectaculos.

„Am pregătit bine acest joc. Știam că echipa din Târgu Jiu e bine organizată, tânără, cu jucători ce nu trebuie decât să se uite în propria ogradă pentru a vedea ce se întâmplă în Liga I și vor să ajungă și ei acolo. Repet, jucători tineri și ambițioși și cu un joc colectiv foarte bun. Noi ne-am dorit foarte mult victoria și îi felicit pe băieți că am obținut-o, deși poate nu am făcut un joc foarte spectaculos. Dar ne-am îndeplinit obiectivul. Pot spune că am jucat puțin și la rezultat, astfel că jocul nu a fost prea spectaculos din partea noastră”, ne-a declarat Brîndescu.

Tehnicianul polist a fost mulțumit, per total, și de atitudinea elevilor săi, după două săptămâni zbuciumate în vestiar. „A fost o schimbare în bine în ceea ce privește atitudinea, deși le-am spus băieților că îmi doresc și mai mult. Dacă ne dorim promovarea, trebuie să muncim mai mult, să jucăm mult mai bine. Dar sunt mulțumit de randamentul pe care l-au dat băieții”, ne-a mai spus tehnicianul noului lider din C4.

La jocul de ieri, și-a consemnat debutul în C4 și tânărul Patrick Peter. Mijlocașul născut în anul 2000 a evoluat bine în cele aproape 20 de minute petrecute pe gazon, reușind și o pasă de gol pentru Sulea, reușită anulată însă pentru un ofsaid.

„Am fost și puțin constrâns de situația din lot. Marin a fost suspendat, Contescu s-a accidentat, astfel că am rămas cu un număr mai mic de juniori. Dar, așa cum am spus, e nevoie de toată lumea. Iar în acest joc, Patrick a intrat bine și și-a făcut datoria pentru echipă”, a apreciat Sorin Brîndescu.

ASU Politehnica revine pe primul loc în C4 cu doar câteva zile înaintea meciului de marți, de pe stadionul „Dan Păltinișanu”, cu FC Hunedoara, la care Sorin Brîndescu așteaptă cât mai mulți spectatori în tribune.

„Se pare că va fi un campionat nebun până la final. Sperăm să ne dea moral această victorie, să fim mai concentrați. Știam că marți jucăm pe Dan Păltinișanu, iar prin acest rezultat cred că determinăm și suporterii să vină în număr cât mai mare la meciul cu Hunedoara. Dacă nu am fi câștigat la Rovinari, probabil ar fi existat o stare de nemulțumire, de dezamăgire, care nu ar fi îmbiat lumea la stadion”, a conchis Brîndescu.

About Gabriel Toth

Leave a Reply