Sorin Brîndescu rămâne antrenorul Politehnicii

Șoimii Pâncota – Politehnica Timișoara 0-3Politehnica Timișoara mizează pe continuitate pe banca tehnică pentru acest tur de campionat. După ce ieri, Universitatea Politehnica, deținătoarea morală și legală a divizionarei secunde, i-a acordat votul de încredere antrenorului în funcție, Sorin Brîndescu, astăzi a fost rândul membrilor cotizanți să voteze, într-o proporție covârșitoare, pentru menținerea tehnicianului în funcție.

În această seară, la Facultatea de Mecanică, a avut loc Adunarea Extraordinară a Membrilor Cotizanți, a cărei principal scop a fost supunerea la vot a situației băncii tehnice. Practic, deținătorii cardurilor de membru au ales între continuarea și încetarea colaborării cu actualul antrenor principal, Sorin Brîndescu.

Voința celor ce susțin financiar clubul a fost, într-o proporție covârșitoare, menținerea în funcție a actualului antrenor principal. Din totalul de 146 de voturi exprimate, 129 au fost pentru continuarea lui Sorin Brîndescu pe banca alb-violeților, adică un procent de 88,36%. De menționat că 81 dintre voturi au fost exprimate online de către membrii cotizanți ce nu au putut fi prezenți la evenimentul de astăzi, iar procentul celor cu drept de vot care și-au exprimat opțiunea a fost de 55%.

În aceste condiții, Sorin Brîndescu își reia postul de antrenor principal al divizionarei secunde, urmând să facă parte din delegația care va porni mâine dimineață, la ora 8:00, către județul Ilfov, în vederea meciului cu CS Afumați, din etapa a XI-a. Echipa va înnopta, înaintea jocului, la Snagov, iar sâmbătă dimineață va porni spre Afumați, pentru partida ce va începe la ora 11:00. Vă reamintim, de pregătirea echipei s-au ocupat, în această săptămână, Antonio Foale, preparatorul fizic Remus Datcu și antrenorul cu portarii Dragoș Picu.

Politehnica se confruntă cu serioase probleme de lot înaintea partidei de la Afumați, de la care vor lipsi cinci jucători de bază. Telescu și Bilia sunt suspendați, portarul Alin Constantinescu s-a accidentat, iar Bădăuță și Dănăricu nu vor face deplasarea, din cauza unor probleme de sănătate ivite în această săptămână.

About Gabriel Toth

Leave a Reply