Sorin Brîndescu: „Mi-a plăcut că am avut atitudine”

11745533_869118576505939_3702302100097247672_nASU Politehnica a pierdut la mare luptă amicalul susținut astăzi, pe o căldură infernală, în fața divizionare secunde Șoimii Pâncota. Arădenii s-au impus cu 2-1, însă alb-violeții au avut două șanse mari de a restabili egalitatea pe final de partidă. Antrenorul Sorin Brîndescu s-a declarat mulțumit de atitudinea elevilor săi, care au continuat să fie preocupați de jocul lor, char dacă Pâncota a condus, la un moment dat, cu 2-0.

„Un meci bun, din punctul meu de vedere, în care ne-am îndeplinit obiectivul. Am întâlnit o echipă bună de ligă secundă, ne-am luptat de la egal la egal cu ei. Chiar am avut momente în care am dominat și am avut posesie mai bună. Am avut unele probleme la finalizare, dar e oarecum normal, deoarece încă nu suntem pregătiți din acest punct de vedere. Mi-a plăcut că am avut atitudine, n-a contat că era 2-0 pentru adversar. Ne-a preocupat jocul nostru și puteam egala pe final”, a concluzionat Sorin Brîndescu, după meciul cu Pâncota.

„Vreau să îi mulțumesc lui Leo pentru tot ce a făcut la această echipă”

Plecarea lui Leonard Naidin, survenită ieri, reprezintă o pierdere importantă pentru echipă. Antrenorul Sorin Brîndescu spune că respectă decizia fostului căpitan al echipei sale, căruia îi mulțumește pentru aportul pe care l-a avut la promovarea în Liga a III-a.

„Ieri m-a sunat că renunță la echipă. Îmi pare rău de decizia lui, e a lui și nu poate să o schimbe nimeni. Vreau să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru echipă, a fost căpitanul nostru și a avut un cuvânt important de spus în promovarea din această vară. Decizia îi aparține și nu putem decât să-i dorim succes în continuare”, a spus Brîndescu.

Tehnicianul lui ASU Politehnica nu e pe aceeași lungime de undă cu fostul său elev, care spunea că nu crede că alb-violeții se pot implica în lupta pentru promovare în viitorul sezon.

„Nu sunt de acord… El asta a spus și în iarnă și s-a dovedit că alta e situația. Nu pot să spun acum, 100%, că ne vom implica în lupta pentru promovare, pentru că nu știu toate adversarele noastre unde se situează. Dar noi muncim zi de zi și cred că se vede în meciurile noastre că ne preocupă modul în care jucăm, ceea ce, zic eu, va duce la rezultate bune. Urmează să vedem în campionat dacă Leo a avut dreptate sau nu”, a mai spus Brîndescu.

11 nume noi, aproape rezolvate

La ultimele meciuri de verificare, ASU Politehnica a mizat pe nu mai puțin de 11 fotbaliști noi față de lotul din sezonul trecut, în marea lor majoritate tineri. Sorin Brîndescu e mulțumit de evoluția lor și spune că transferurile acestora sunt aproape finalizate.

„În mare parte, ne-am înțeles și cu jucătorii, și cu cluburile de unde provin. În proporție de 80%, transferurile sunt deja perfectate”, a spus Brîndescu.

Vă reamintim, noutățile verii sunt portarul Emanuel Fișteag (LPS Banatul), fundașii Dănuț Bilia (CS Ineu), Cristian Aldea (LPS Banatul) și Ion Ugocian (Jimbolia), mijlocașii Alex Birău (revenire de la FC Caransebeș), Marius Marin (ACS Poli), Andrei Țugui (Acad. Gheorghe Hagi), Dorin Codrea (revenire de la Giarmata) și atacanții Alexandru Bădăuță (ACS Berceni), Marco Giuricici (LPS Banatul via CFR) și Alexandru Niță (TSV Munster).

About Gabriel Toth

Leave a Reply