Sorin Brîndescu, după eșecul drastic de la Mioveni: „Aproape că nu am contat…”

img_2360ASU Politehnica a suferit astăzi o nouă corecție severă în deplasare. De această dată, alb-violeții au fost întrecuți de CS Mioveni, cu scorul de 3-0, la capătul unui joc pe care argeșenii l-au controlat în totalitate. Antrenorul timișorenilor, Sorin Brîndescu, s-a arătat la final extrem de dezamăgit de elevii săi, cărora le reproșează în primul rând lipsa de concentrare.

Sorin Brîndescu a recunoscut la final superioritatea formației din Mioveni, care a dominat jocul de astăzi la toate capitolele, elevii săi nereușind să găsească o replică pe măsură trupei pregătite de timișoreanul Alexandru Pelici.

„Am întâlnit o echipă mult mai bună decât noi, care ne-a fost net superioară la toate capitolele. Aproape că nu am contat în jocul de astăzi. Sunt foarte supărat, dar asta este… suntem depășiți total. În repriza a doua nu am avut nicio ocazie. Înainte de pauză am mai contat, am reușit să ne apărăm bine și am avut și câteva situații de poartă. Dar, cum spuneam, după pauză am fost inexistenți”, a declarat Brîndescu.

Tehnicianul polist a declarat că marea sa nemulțumire de după jocul de astăzi se leagă de lipsa de concentrare a elevilor săi. „Ceea ce pot eu să le reproșez băieților e lipsa de concentrare. Avem sarcini precise și nu suntem în stare să le respectăm. Ne și demoralizează, când știm că trebuie să facem un anumit lucru, dar nu putem nicicum să îl facem”, a mai spus Brîndescu.

Antrenorul lui ASU Politehnica spune că formația din Mioveni nu l-a surprins din punct de vedere tactic, însă atitudinea și ambiția galben-verzilor a făcut diferența.

„Echipa Mioveniului e una ambițioasă, care a alergat mult și care a fost mult mai prezentă în joc decât noi. Nu ne-au surprins, am știut că punctul lor forte e Năstăsie. Ne-am și luat măsuri speciale la el, însă tot Năstăsie a fost cel ce a deschis scorul… Asta denotă că atât putem momentan… Mioveniul nu ne-a surprins ca așezare în teren, ci din punctul de vedere al atitudinii și ambiției”, a mai afirmat Brîndescu.

După eșecul la scor de neprezentare de la Mioveni, ASU Politehnica rămâne în zona periculoasă a clasamentului, coborând din nou pe locul 17. Sorin Brîndescu e de părere că locul din ierarhie nu ar trebui să reprezinte un motiv de îngrijorare pentru jucători, cel puțin nu în timpul meciurilor.

„Nu ar trebui să găsim scuze, ci soluții. Când începe meciul, nu ar trebui să conteze pentru noi locul din clasament, ci să ne axăm pe ceea ce avem de făcut în teren. La asta ar trebui să ne gândim, să ne rezolvăm problemele în timpul jocului”, a conchis Brîndescu.

Pentru ASU Politehnica urmează un meci extrem de greu pe teren propriu, peste o săptămână, cu FC Brașov. Partida se va disputa sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 16:00, pe stadionul „Dan Păltinișanu”.

About Gabriel Toth

Comments

  1. Octavian Bocicariu says

    asa este cind joci cu jucatori de divizia C si multi tineri fara experienta. Divizia B este o alta mincare decit ciorba lunga din diviziile inferioare! Sper sa scapam de retrogradare, daca nu, asta va fi o experienta folositoare pentru viitor!

Leave a Reply