Se îngroașă gluma în Zăvoi! CSM Râmnicu Vâlcea a rămas fără antrenor înaintea meciului cu Politehnica Timișoara

maxresdefaultPolitehnica Timișoara va primi sâmbătă vizita unei formații măcinată de probleme. CSM Râmnicu Vâlcea a rămas fără finanțarea din partea municipalității la începutul săptămânii, iar de astăzi a rămas și fără antrenor. Jerry Gane și-a reziliat astăzi contractul cu gruparea din Zăvoi, astfel că sâmbătă, pe „Știința”, oltenii vor fi conduși de pe bancă de secunzii Adrian Dulcea și Robert Tufiși.

Problemele financiare grave ale formației din Râmnicu Vâlcea s-au acutizat la începutul acestei săptămâni, atunci când primarul Mircia Gutău i-a anunțat pe oficialii clubului că municipalitatea se va retrage din acționariatul clubului. Managerul Lucian Munteanu spunea, după întrevederea cu edilul, că în aceste condiții, desființarea clubului e iminentă, deoarece sponsorul Damila nu poate susține pe cont propriu activitatea echipei la acest nivel.

O veste care a avut urmări imediate, atât în lotul formației din Zăvoi, cât și pe banca tehnică. Ieri, echipa a fost părăsită de unul dintre cei mai experimentați jucători, atacantul Mihai Dina, autor a 5 goluri în acest sezon, care și-a exprimat dorința de a da curs unei oferte venite din Cipru. Iar astăzi, antrenorul principal Jerry Gane și-a reziliat contractul cu clubul, alături de unul dintre colaboratorii săi, George Biță.

„Au tot fost în ultimele două zile discuţii să reziliem, am ajuns la o înţelegere, e mai bine aşa, era greu pentru mine să mai motivez echipa, după ce a apărut varianta desfiinţării. A fost o perioadă bună, am colaborat bine cu Lucian Munteanu, chiar dacă nu am avut rezultatele dorite, am avut şi mult ghinion, ştiţi cum s-a pornit în vară, dar cel important este acum viitorul echipei. Sper să se găsească soluţii şi să reziste, în continuare ar fi păcat ca Vâlcea să nu aibă echipă măcar la Liga a 2-a. Am stat şi în vestiar cu băieţii, mi-am luat la revedere de la ei, sper să încheie anul cu un rezultat pozitiv pentru ei”, a spus la despărțire Jerry Gane, pentru liga2.ro.

În meciul de pe „Știința”, cu Politehnica Timișoara, formația olteană va fi condusă de pe margine de secunzii Adrian Dulcea și Robert Tufiși, care au colaborat pe banca echipei din Zăvoi și în returul sezonului trecut. Cei doi se confruntă însă cu mari probleme de lot, pe lângă Mihai Dina urmând a lipsi la meciul de sâmbătă și alți jucători de bază – Florin Costea, Radu Georgescu, Stephan Drăghici şi Ionuţ Marian, cu toții accidentați.

CSM Râmnicu Vâlcea a confirmat că va face deplasarea la Timișoara, însă ultimele vești dinspre Zăvoi nu fac decât să confirme ipoteza că întâlnirea cu Politehnica va fi ultima nu doar din acest an, ci și din acest campionat pentru formația olteană.

Partida Politehnica Timișoara – CSM Râmnicu Vâlcea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, pe „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply