Ripensia, la primul eșec din amicale


FC Ripensia a înregistrat aseară prima înfrângere din jocurile de pregătire. Gruparea de lângă Pădurea Verde a pierdut la limită, scor 0-1 la Gottlob, golul gazdelor venind pe final.

După ce la mijlocul săptămânii au bifat prima victorie de la reînființare, ripensiștii au simțit aseară și gustul amar al înfrângerii. Elevii lui Radu Suciu și Ovidiu Olariu au cedat cu 0-1 pe terenul divizionarei D Spartak Gottlob, formație ce în ultimele două sezoane a avut comportări bune în primul eșalon al județului.

Meciul a fost, per total, unul echilibrat, însă cele mai mari ocazii au venit din partea „lubenițarilor”. Pe final, a căzut și golul, portarul Filip fiind surprins ieșit, iar gazdele nu au iertat.

Radu Suciu și Ovidiu Olariu au testat din nou o serie de juniori de la Electrica, asta și în condițiile în care o parte dintre oamenii de bază au lipsit. Cea mai importantă absență a ripensiștilor a fost Adrian Popa, fostul fotbalist al lui ASU Politehnica fiind învoit.

Rpiensia înregistrează astfel primul eșec din jocurile de verificare, după 1-1 cu FC Bazoș (Liga a V-a), 2-2 cu Flacăra Timișoara (Liga a III-a) și 3-1 cu CS Giroc (Liga a V-a). O serie de rezultate bune, în condițiile în care toate adversarele roș-galbenilor din pregătiri vin din eșaloane superioare.

Următorul test al Ripensiei va fi marți, de la ora 18.30, în deplasare, pe terenul nou-promovatei în Liga a IV-a, CS Ghiroda.

About Gabriel Toth

Leave a Reply