Repetiție pentru Suceava

HCM Politehnica s-a impus categoric în meciul de pregătire susținut marți, în sala „Constantin Jude”, împotriva sârbilor de la Radnicki Rasa Tomic. Alb-violeții au câștigat, cu 42-20 (23-10), în fața formaței ce activează în cel de-al treilea eșalon valoric al handbalului din țara vecină.

Deși n-au întâmpinat vreo problemă în fața lui Radnicki, meciul de marți a fost un antrenament perfect pentru alb-violeți, în vederea dificilei dispute de duminică, de la Suceava. Nedeljko Vuckovic a exersat mai multe scheme tactice prin care încearcă să surprindă gruparea moldavă.

Totuși, misiunea bănățenilor în partida din weekend se complică, având în vedere problemele de lot cu care se conftuntă tehnicianul sârb. Silviu Băiceanu a suferit o întindere musculară, însă va face deplasarea la Suceava. În schimb, vor rămâne acasă Alexandru Ursu (ruptură musculară) și Marius Ignat (operat de menisc). De asemenea, e incertă și utilizarea lui Mirko Lalic, interul acuzând unele dureri la braț. O veste bună e însă revenirea extremei Andfrei Lela, cel care a evoluat destul de dezinvolt în fața lui Radnicki, dând impresia că a depășit problemele medicale din trecut.

Leave a Reply