Repetiție pentru baraj? Amical-maraton între Universitatea și Banatul Caransebeș

1796545_1418770535027903_392995245_n
Universitatea Timișoara și Banatul Caransebeș, formațiile ce se anunță a fi reprezentantele Diviziei A2 vest la viitorul baraj de promovare în prima ligă, s-au întâlnit în această după-amiază, în cadrul unui joc de verificare. A fost un meci strâns, întins pe durata a două ore, fiecare combatantă adjudecându-și câtre trei seturi.

Universitatea Timișoara a avut astăzi parte de un antrenament ceva mai intens decât cele obișnuite. Trupa lui Sorin Grădinaru a fost vizitată de Banatul Caransebeș, formație ce în iarnă s-a întărit consistent și vizează promovarea în primul eșalon. Cum în sezonul regulat, nu mai e programat niciun duel direct, s-a organizat astăzi un meci amical, în care cele două reprezentante ale Banatului și-au luat reciproc pulsul, înaintea confruntărilor din play-off și, probabil, de la barajul de accedere în elită.

A fost un meci întins pe cinci seturi lungi (până la 25) și încă unul scurt (până la 15), fiecare dintre combatante câștigând câte trei acte. Iată cum s-a desfășurat disputa dintre Universitatea Și Banatul Caransebeș:

Setul I: 25-21
Setul II: 22-25
Setul III: 25-19
Setul IV: 22-25
Setul V: 23-25
Setul VI: 15-8

Antrenorul Sorin Grădinaru a rulat întreg lotul în testul de astăzi, cu Caransebeș. Au început titulari Robert Vîrlan, Sorin Schiesz, Dragoș Unguraș, Albert Balint, Cătălin Ungureanu, Eric Reitmayer, Vlad Stănoiu (libero). Au mai intrat Marius Roșu, Mircea Roșu, Daniel Dincă, Lucian Bădiceanu și Cristian Bălulescu (libero).

De partea cealaltă, Banatul Caransebeș s-a bazat pe un lot format din zece jucători: Emil Lung, Raul Oprișor, Andrei Achimescu, Ștefan Someșan, Florin Balica, Filip Oprea, Sebastian Silaghi, Alexandru Tripa, Sergiu Diaconescu și Eduard Niță.

Universitatea Timișoara are programat următorul joc oficial vineri, de la ora 18, în sala de sport a UVT, în compania celor de la CNE LAPI Dej. E vorba despre un meci restant, din etapa a XIV-a. Vă reamintim, „U” e lider autoritar în Divizia A2, cu maximum de puncte din jocurile disputate până acum.

About Gabriel Toth