Remiză la final de cantonament: Politehnica Timișoara – Olimpic Cetate Râșnov 1-1

Politehnica Timișoara a disputat astăzi ultimul test din cantonament. Pe stadionul de la Săcele, alb-violeții au remizat, scor 1-1, în fața formației de Liga a III-a Olimpic Cetate Râșnov. Antrenorul Bogdan Andone a rulat mare parte a lotului într-un joc în care prima modificare a tabelei s-a produs cu un sfert de oră înaintea finalului.

În prima repriză a întâlnirii de pe arena „Electroprecizia”, temperatura – deja destul de ridicată la ora de start a meciului – și oboseala acumulată de alb-violeți după un cantonament istovitor și-au spus cuvântul. Alb-violeții au controlat partida în prima ei jumătate, în fața unui adversar aflat la primul meci de pregătire din această vară. Politehnica a fost de trei ori aproape de gol, prin Sorescu, Bădăuță și Plămadă, însă poarta formație brașovene a rămas neperforată.

Partea secundă s-a disputat tot sub semnul echilibrului, care a fost rupt în cele din urmă în minutul 75, când fundașul stânga Carol Taub a marcat cu un șut superb, de la 30 de metri. Înaintea reușitei, să mai spunem că alb-violeții au mai avut o ocazie imensă, prin Marius Staicu, scăpat singur cu portarul Râșnovului, însă atacantul polist a trimis alături. Avantajul alb-violeților nu a durat însă decât șapte minute, deoarece formația din Râșnov a reușit egalarea în minutul 82.

În prima repriză, Politehnica a evoluat în formula Gakos – Bilia, Mera, Coadă, Taub – Krausz, Ignea, Sorescu – Plămadă, Bădăuță, Predescu. Pe parcursul reprizei secunde au mai intrat Fișeag – Motreanu, Stancu, Țugui, Lazea, Staicu, Crișanov, Ghinescu și Turda.

Odată cu amicalul de astăzi, fotbaliștii Politehnicii încheie cantonamentul de la Săcele. Delegația alb-violetă va reveni la Timișoara în cursul zilei de astăzi, iar de la începutul săptămânii viitoare, își va continua pregătirile pe plan local, până la startul sezonului.

About Gabriel Toth

Leave a Reply