Reacții după CH Poli – HC Vaslui 35-28: „Ne-am apărat bine, iar în atac am fost inteligenți”

CH Poli urcă pe locul 6 în Liga Națională de handbal masculin, după victoria de aseară, 35-28, pe teren propriu, cu HC Vaslui. Un meci pe care moldovenii l-au început mai bine, ei controlând ostilitățile în primele 20 de minute. Alb-violeții și-au corectat din mers greșelile și și-au asigurat o victorie fără emoții, avându-i drept principali realizatori pe Mihai Timofte, cu 9 reușite, și Irakli Chikovani, cu 7.

Vă prezentăm, mai jos, reacțiile celor implicați în partida de aseară:

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

„Am făcut o partidă foarte bună, am obținut un rezultat foarte bun, trei puncte foarte importante, care ne aduc la cota 35. Sunt mulțumit, pentru că în ultima perioadă am avut dificultăți la antrenamente. Chikovani a jucat primul meci după suspendare și apoi după accidentarea suferită la pregătiri. Demis Grigoraș n-a jucat din luna decembrie. Iar la acest meci ne-a lipsit Pejovic. Așadar, trei jucători foarte importanți pentru noi. Ne bucurăm că Irakli e recuperat complet. E drept, nu am început foarte bine partida, în primele 20 de minute am comis multe greșeli, dar am reușit să le corectăm. Am etalat o apărare foarte bună, iar în atac am fost inteligenți. Felicitări băieților, publicului, care ne-a ajutat. Felicitări și adversarilor, care formează o echipă foarte bună”. (Pero Milosevic, antrenor CH Poli)

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

„Nu am început bine meciul, dar apoi ne-am trezit. Am obținut trei puncte foarte importante, împotriva unei echipe bune a Vasluiului. Trebuie să mergem mai departe, să câștigăm deplasarea de la Galați, iar apoi acasă, cu Dunărea Călărași. Publicul ne-a ajutat foarte mult, sper să ne ajute la fel și contra Călărașiului. Trebuie să intrăm în primele opt, fiecare știe ce are de făcut. Îi felicit pe băieți, toată lumea a dat tot ce a putut pe teren, iar asta s-a văzut. La pauză, am vorbit între noi, am identificat greșelile comise în prima parte a meciului, iar în repriza a doua am reușit să le corectăm. Mă simt bine fizic, dar s-a simțit faptul că n-am jucat în primele două meciuri din acest an. Dar voi reveni în curând la formă maximă”. (Irakli Chikovani, jucător CH Poli)

© Emanuel Titus Iliesi

© Emanuel Titus Iliesi

„O înfrângere dureroasă pentru noi, deoarece ne-am propus cu totul altceva. Am început bine, i-am dominat pe timișoreni mental și fizic în primele 20 de minute. Dar ne-am pierdut apoi luciditatea și am început să comitem nenumărate greșeli, de care gazdele au profitat. Am avut situații foarte ușoare de a intra în posesia mingii, dar n-am găsit soluții. N-am avut puterea mentală de a ne readuna. Felicit Timișoara pentru jocul prestat. Șansele noastre la play-off oricum erau mici, acum sunt doar teoretice. Dar ni le vom juca până la capăt. Timișoara are jucători care și-au făcut un nume. De la Timofte, până la Daskaloski, toți ar avea loc în orice echipă din România în momentul de față”. (Sandu Iacob, antrenor HC Vaslui)

About Gabriel Toth

Leave a Reply