RCM Timișoara, reprezentată la naționala de rugby în 7

După ce a dat opt dintre „stejarii” care au câștigat în premieră pentru România IRB Nations Cup, RCM Timișoara trimite jucători și la reprezentativa de rugby în 7. Valentin Roșu, un obișnuit al naționalei, va face parte din lotul pe care tricolorii îl vor deplasa în Danemarca, pentru un puternic turneu internațional.

Naționala de rugby în 7 a României va participa, în acest sfârșit de săptămână, la un puternic turneu la Odense, în Danemarca. Tricolorii, conduși de directorul tehnic Chrisophe Reigt, vor face parte din grupa D, alături de Spania, Portugalia și Olanda. Obiectivul României la acest turneu e formarea unei echipe competitive în vederea turneului din Portugalia, care va conta pentru calificarea la Cupa Mondială din 2013.

RCM Timișoara va avea un singur reprezentant în reprezentativa de rugby în 7, pe Valentin Roșu, un obișnuit al lotului național. Un alt jucător al galben-albaștrilor, Gheorghe Bizo, s-a aflat în pregătiri cu naționala la Izvorani, însă nu a fost reținut în lotul care se va deplasa la Odense.

About Gabriel Toth

Leave a Reply