RCM continuă întăririle: Jody Gavin Rose vine la Timișoara

RCM Timișoara a anunțat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, perfectarea unui nou transfer. E vorba despre sud-africanul Jody Gavin Rose, în vârstă de 25 de ani, care vine să întărească trupa din Ronaț în drumul ei către titlu.

Conducerea clubului timișorean a promis, înaintea începerii sezonului, că va aduce titlul pe Bega, iar acum demonstrează că face tot posibilul să se țină de cuvânt. După o campanie consistentă de achiziții în iarnă, lista venirilor nu s-a închis la Timișoara. Mâine după-amiază va ateriza sud-africanul Jody Gavin Rose, un rugbist sosit la sugestia conaționalului său, Chester Williams.

În vârstă de 25 de ani, Rose e specializat pe postul de uvertură, însă poate îndeplini foarte bine și rolul de centru. Noul jucător al Timișoarei s-a născut la Cape Town, pe 29 iulie 1986, și de-a lungul carierei a trecut pe la celebrele Springboks și Golden Lions.

În primii ani de activitate, Rose era privit ca un rugbist de mare perspectivă, comparat cu fosta mare uvertură a naționalei Australiei, Stephen Larkham. „E o încântare să îl vezi jucând – o uvertură care are totul și încearcă totul. Are viteză, un stil înșelător de a-și ocoli adversarul, șuturi bune, gândește rapid – jucătorul ideal care să întrețină spectacolul”, e descrierea specialiștilor de la rugby365.com, unul dintre site-urile de specialitate consacrate, pe vremea când Jody avea doar 18 ani.

About Gabriel Toth

Leave a Reply