Raul Krausz vrea revanșa în fața Afumațiului: „Nu cred că au fost peste noi”

Foto: Emanuel Titus Ilieși / Mediafax Foto

Politehnica Timișoara revine pe „Știința” pentru un meci dificil, în compania formației clasate pe locul 4, CS Afumați. Alb-violeții nu au uitat întâlnirea din tur dintre cele două echipe, când ilfovenii s-au impus în prelungiri, iar timișorenilor le-a fost refuzat un penalti.

Mijlocașul Politehnicii, Raul Krausz, își dorește victoria în meciul de vineri, iar pentru acest lucru consideră că el și colegii săi trebuie să se mobilizeze exemplar.

„Meciul de vineri e extrem de important pentru noi, în primul rând pentru că e vorba despre următorul joc. Afumați e o echipă extrem de puternică, cu jucători valoroși, pe care îi cunoaștem foarte bine. Având în vedere ceea ce s-a întâmplat la meciul din tur, trebuie să câștigăm, pentru a ne lua revanșa. Nu am uitat ceea ce s-a întâmplat atunci, mai ales maniera în care am pierdut. Nu cred că au fost peste noi atunci. Va trebui să ne mobilizăm cât mai bine vineri pentru a obține cele trei puncte”, a declarat Raul Krausz.

Pentru Politehnica, meciul de vineri va fi al treilea consecutiv în care va întâlni o echipă din zona capitale, după cele cu Metaloglobus și CS Balotești. Raul Krausz spune că echipele din acel areal au un stil specific de joc.

„E un stil bazat mai ales pe calitățile jucătorilor de acolo. Fotbaliștii din zona Bucureștiului se remarcă printr-o tehnică deosebită, sunt mai mici, cu centrul de greutate jos, iar astfel sunt incomozi. Dar noi suntem pregătiți pentru orice adversar. Avem un grup valoros de jucători și putem contracara orice echipă vine la noi, pe «Știința»”, a mai spus Krausz.

Partida Politehnica Timișoara – CS Afumați, din cadrul etapei a 28-a a Ligii a II-a, va avea loc vineri, de la ora 15:00, pe stadionul „Știința”.

About Gabriel Toth

Leave a Reply